• Головна
  • SENSAR Development виходить на національний рівень із проектом Smart House
Новини компаній
17:00, 15 листопада 2022 р.

SENSAR Development виходить на національний рівень із проектом Smart House

Новини компаній

Багатьох, хто поїхав подалі від війни, гостинно прийняло місто Лева. Оцінивши комфорт та затишок галицької столиці, частина цих людей почала замислюватись про те, щоб осісти на новому місці. І оскільки велике завжди починається з малого, вже сьогодні вони шукають житло, яке було б доступне їм за ціною, але при цьому відповідало передовим уявленням про якість та автономність.

З іншого боку, Львівце місто студентів, успішних айтішників, молодих спеціалістів, зокрема, і військових - і для багатьох із них також актуальною є купівля власного житла.

Відповідаючи на цей запит, запорізька компанія SENSAR Development презентувала минулого тижня нове будівництво в історичному центрі ЛьвоваАпарт-комплекс Smart House по вул. Шевченка, 73.

Про особливості на презентації розповіли генератори й автори проекту: засновник та  CEO  Sensar Development Марк Марченко, архітектор проєкту Марко Савицький та директорка, керівниця відділу продажу SENSAR Development Олена Бартуль.

Для Sensar проект SmartHouse - це вихід на новий виробничий рівень, оскільки йдеться про зведення компактної і водночас ультрасучасної будівлі. При цьому разом з невеличкими привітними квартирами в ньому будуть й розкішнi апартаментами, навiть з власними террасами на 5-7 поверхах.

SENSAR Development виходить на національний рівень із проектом Smart House, фото-1

Крім того, цей проект є ще й розширенням географії присутності Sensar на ринку первинної нерухомості країни. Тож не стане дивним, якщо після Запоріжжя та Львова через деякий час будуть започатковані нові будівничі проекти в інших українських містах.

Апарт-комплекс Smart House - це гарний старт для тих, хто хоче побудувати особисте життя, власний простір і бізнес. Вiн матиме автономне опалення тепловими насосами, підземний паркінг із зарядкою для електромобілів - який, до речі, при необхідності може виконувати функцію надійного укриття - систему відеоспостереження 24/7 та рецепцію. Також передбачена patio-зона, конференц-зал, коворкінг-приміщення i кав'ярня на першому поверсі.

Ергономічність проектування дозволить навіть smart-квартирам бути просторими за рахунок високих стель – 2,9 м і великих металопластикових вікон з двокамерними склопакетами. Це також теплий та енергозберігаючий будинок.

Яким би не був рід занять майбутніх мешканців SmartHouse, кожен отримає масу переваг від розташування апарт-комплексу в самому центрі Львова. Це і відмінна інфраструктурна забезпеченість, і романтична атмосфера туристичного серця міста – із запахом кави, звуками джазу та чарівністю старовинної архітектури.

Апарт-комплексSmart House відповідає мріям кожного, хто хоче підкорити безліч вершин та досягти значного успіху.

В свою чергу компанія Sensar - це команда однодумців, об'єднаних ідеєю розбудови країни, створення в ній комфортного простору для життя i роботи, перетворення України на справжню європейську державу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#SENSAR Development #проект Smart House #Апарт-комплекс Smart House #Sensar
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...