• Головна
  • На Запоріжжі загинув колаборант, який очолив окуповану Якимівку, - ОНОВЛЕНО
19:45, 14 листопада 2022 р.

На Запоріжжі загинув колаборант, який очолив окуповану Якимівку, - ОНОВЛЕНО

На Запоріжжі загинув колаборант, який очолив окуповану Якимівку, - ОНОВЛЕНО

Сьогодні, 14 листопада, загинув Максим Зубарєв, який навесні пішов на співпрацю з російськими загарбниками та очолив окупаційну адміністрацію у селищі Якимівка Мелітопольського району. 

Про смерть колаборанта повідомили на його сторінці в Фейсбуці.

У вересні СБУ оголосила Максиму Зубарєву підозру у колабораційній діяльності (ч.2 ст.28 та ч.5 ст.111-1 ККУ). Слідство встановило, що Зубарєв брав участь в підготовці та організації проведення незаконного референдуму.

За інформацією руху "Чесно", до співпраці з окупантами самопроголошений голова Якимівської селищної ради Максим Зубарєв двічі обирався депутатом до Мелітопольської міської ради від Компартії України (2005-2010 рр. та у 2010-2015 рр.), в 2010 році балотувався в мери Мелітополя, працював заступником директора мелітопольського комунального підприємства "Чистота". У 2015 році Зубарєва затримали під час отримання хабаря. Мелітопольський суд приговорив його до 3 років позбавлення волі, але Зубарєв виграв апеляцію та домігся відправлення справи на повторне слухання.

ОНОВЛЕНО

Близько 20:30 пропагандистські телеграм-канали поширили відео, на якому Максим Зубарєв називає новину про свою загибель фейковою. Хто опублікував на його сторінці пост про смерть невідомо. 

Як раніше писав 061, до Мелітополя прибувають колони окупантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Максим Зубарєв #колаборант #Якимівка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...