• Головна
  • Яка рідина для електронної сигарети допоможе кинути палити?
Новини компаній
11:00, 11 листопада 2022 р.

Яка рідина для електронної сигарети допоможе кинути палити?

Новини компаній

Практично до кожного курця якось приходить усвідомлення, що настав час кидати. Але це здається дуже складним і навіть нездійсненним завданням, яке може призвести до провалу. Для того щоб дійсно кинути палити раз і назавжди знадобляться три речі - сила волі, електронна сигарета та рідина для под систем. Здавалося б, що це лише заміна однієї шкідливої​​звички на іншу, але це не так.

Спочатку електронні сигарети винайшли з тією метою, щоб допомогти курцям розпрощатися із залежністю, адже все ж таки краще парити нешкідливу пару, ніж руйнуючий дим від сигарет. Як електронна сигарета допомагає кинути палити? Хотілося б уточнити, що не будь-яка електронна сигарета та рідина для цього підходить. Ідеальний варіант – це малопотужна Pod-система та жижа для пода Hysteria.

Яка рідина для електронної сигарети допоможе кинути палити?, фото-1

Чому сольова рідина, а чи не звичайна?

Існує всього три види рідин: безнікотинова, рідина на звичайному нікотині та на сольовому. Безнікотинова не підходить зовсім, тому що це легка рідина, в якій немає нікотину. Навіть якщо вона буде дуже смачною, курцеві не вистачатиме міцності, і він повернеться до сигарет. Те саме станеться, якщо нікотину у складі буде недостатньо.

Сольовий нікотин винайшли нещодавно, це вдосконалений варіант звичайного нікотину, в який додали кислоти. Готовий склад за рівнем Ph максимально наближений до рівню Ph в організмі людини. Це дозволило зробити пару м'якою та комфортною для горла. Щоб втамувати нікотиновий голод на звичайному нікотині, вейперу потрібно кілька хвилин, а сольовій рідині потрібно всього кілька секунд і 2-3 затяжки, щоб зробити те ж саме. Чим вища міцність, тим менше затяжок. Це значно заощаджує час і саму заправку.

Жижу на сольовому нікотині називають ще так: «рідина для под систем». Парити її необхідно тільки на такому малопотужному пристрої як под. Pod-система – це компактний пристрій, що складається з акумулятора та випарника. Резервуар для рідини тут мінімальний, це необхідно для того, щоб вейпер не отримав передозування сольовим нікотином. Под система регулює це питання і не дозволяє зайвій рідині потрапити в організм людини.

Яка рідина для електронної сигарети допоможе кинути палити?, фото-2

Де придбати рідину для под систем?

Купити сольову рідину Київ можна у магазині Vaper`s Lab! Після найсмачніших рідин цієї компанії повернутися до сигарет більше не захочеться. Тільки ароматна пара та задоволення від процесу, нічого зайвого! Подивитися тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Pod-система #жижа на сольовому нікотині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...