• Головна
  • В Запоріжжі в одній з багатоповерхівок працював незаконний гральний заклад
18:40, 10 листопада 2022 р.

В Запоріжжі в одній з багатоповерхівок працював незаконний гральний заклад

В Запоріжжі в одній з багатоповерхівок працював незаконний гральний заклад

В Дніпровському районі Запоріжжя поліцейські викрили незаконний гральний заклад, який функціонував в одній з житлових багатоповерхівок. 

Про це повідомили в прес-службі облуправління Нацполіції.

Підпільний клуб діяв в режимі конспірації без вивісок та з зачиненими дверима. Постійних клієнтів працівники запускали до гральної зали після ідентифікації за допомогою встановлених біля входу камер відеоспостереження.  

Коли до підпільного грального закладу зайшли поліцейські, в ньому перебувало 6 відвідувачів та 2 адміністратори. Правооохронці виявили комп’ютери, до яких через Інтернет в онлайн-режимі надавався доступ до симуляторів ігрових автоматів. Дозвільних документів для ведення грального бізнесу у закладу не було. 

Поліцейські вилучили 15 комп’ютерів, 5 камер відеоспостереження, 2 роутери, 4 маршрутизатори, пристрій для перевірки банкнот, 2 ретранслятори та машинку для друку чеків. Всю техніку направили на експертизу.

На відвідувачів підпільного грального закладу склали адмінматеріли за азартні ігри в громадських місцях. Триває досудове розслідування за фактом незаконної діяльністі з організації або проведення азартних ігор (ч.1 ст. 203-2 ККУ). 

Як раніше писав 061, у Запоріжжі жінка перерахувала псевдо банківським працівникам 30 тисяч гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліція #гральний заклад
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...