• Головна
  • У Запоріжжі комунальна установа культури замовляє на 350 тисяч гривен оренду сценічного комплексу
11:47, 8 листопада 2022 р.

У Запоріжжі комунальна установа культури замовляє на 350 тисяч гривен оренду сценічного комплексу

У Запоріжжі комунальна установа культури замовляє на 350 тисяч гривен оренду сценічного комплексу

Комунальна установа "Обласний методичний центр культури і мистецтва" Запорізької обласної ради оголосила закупівлю послуг з оренди сценічного комплексу на суму в 350 тисяч гривень

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

У технічному завданні прописано, що методичний центр планує орендувати на свій захід у грудні світлове обладнання, прожектори, мікрофони, мікшерний пульт, акустичні системи, сценічний монітор, ноутбук, світодіодний екран та інше. Транспортування, монтаж, демонтаж обладнання входить до вартості послуг.Персонал обов'язково повинен бути присутнім на майданчику протягом всього заходу, а також під час монтажу та демонтажу.

Серед необхідних кваліфікаційних критеріїв - довідка про наявність працівників, їх знання, досвід та кваліфікацію, а також довідка по виконанню аналогічного договору з відповідними копіями договорів.

«У зв`язку з тим, що на час проведення процедури відкритих торгів практично неможливо передбачити весь комплекс робіт або наявність необхідного технічного, транспортного забезпечення та матеріалів, перелік зазначених технічних завдань не є вичерпним, можливо виконання інших видів робіт, придбання матеріалів або надання послуг», - зазначається в додатку до технічного завдання.

Проведення аукціону заплановане на 24 листопада. До цього дві аналогічні закупівлі «Обласний методичний центр культури і мистецтва» проводив на суму в 172 тисячі гривень у ФОП Олександр Медведєв. Цей підприємець та технічний директор «Transit lable» вже не перший раз отримує підряди від міського департаменту культури і комунальних закладів, що йомі підпорядковуються.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі міськрада без проведення конкурсу замовила косіння трави на 4,2 мільйони гривень у новоствореній фірмі

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тендер #сценічне обладнання #звук #світло #свято #новий рік #обласний методичний центр культури і мистецтв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...