• Головна
  • На якій електронній сигареті можна використати базу VG/PG 50/50?
Новини компаній
15:00, 7 листопада 2022 р.

На якій електронній сигареті можна використати базу VG/PG 50/50?

Новини компаній

При самозамісі база (основа) грає дуже велику роль. Не тільки якість та високий рівень очищення впливає на готовий продукт, а й правильно підібране співвідношення VG/PG. Так що перед тим як приступити до купівлі бази та інших компонентів для створення рідини, вивчіть, яке співвідношення підійде вам і вашій електронній сигареті. У цій статті ми розберемо, що таке база для вейпа і для якого пристрою вона підходить.

Характеристики бази VG/PG 50/50

База VG/PG 50/50 – це речовина, яка є головною під час створення заправки. У її складі два компоненти - пропіленгліколь PG і рослинний гліцерин VG. У відсотковому співвідношенні цих два компоненти тут порівну, але за рівнем концентрації виграє все ж таки пропіленгліколь. Він виступає в рідині в ролі розчинника та допомагає кожному компоненту розкритися та об'єднатися з іншими. Саме PG робить рідину єдиною речовиною. Без нього у флаконі на різних рівнях компоненти існували б самі по собі. Погодьтеся, що парити таку рідину ніхто б не став. До речі, пропіленгліколь як розчинник використовується не тільки у вейпінгу, а й у багатьох сферах – харчовій, хімічній, фармацевтичній тощо. Отже, його властивості були вивчені давно, що дозволяє з упевненістю говорити, PG – безпечний компонент для вживання.

Рослинний гліцерин створює пару, коли ви робите затягування на своєму пристрої. Невелика кількість у відсотковому співвідношенні нам говорить про те, що пари тут небагато, але все одно тішить своєю присутністю.

На якій електронній сигареті можна використати базу VG/PG 50/50?, фото-1

На чому парити рідину на основі бази VG/PG 50/50?

Оскільки жижка у нас виходить досить яскравою, насиченою і з невеликою кількістю пари, то для неї ідеально підійде малопотужна електронна сигарета, наприклад, pod-система. До бази 50/50 ви можете сміливо додавати сольовий нікотин, оскільки вона ідеально підкреслить усі властивості цього компонента, дозволить насичувати ваш організм швидко, приємно та дуже м'яко. Поди - чудовий пристрій, легкий у використанні, компактний і поміщається в будь-яку кишеню або невелику сумочку. Розбиратися в ньому не складе труднощів, ви просто робите затяжку і вуаля - пара вже надходить до вас в організм. Жодних складнощів та хитрощів.

Придбати все необхідне для створення жижки для подів ви можете в інтернет-магазині Vaper`s Lab.

Вас порадують приємні ціни та найвища якість абсолютно кожної позиції, яка представлена ​​на їхньому сайті. Подивитися тут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#база VG/PG 50/50 #вейп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...