• Головна
  • В мерії Запоріжжя повідомили, що компенсували вже на придбання бойлерів більше 32 мільйонів гривень
16:04, 5 листопада 2022 р.

В мерії Запоріжжя повідомили, що компенсували вже на придбання бойлерів більше 32 мільйонів гривень

В мерії Запоріжжя повідомили, що компенсували вже на придбання бойлерів більше 32 мільйонів гривень

Адресну цільову допомогу на загальну суму 8,5 млн грн отримали 5324 містянина в рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя.

Про це повідомили у пресслужбі Запорізької міської ради, передає 061.

Серед отримувачів - діти та дорослі з інвалідністю; багатодітні родини; ветерани війни; сім'ї загиблих військовослужбовців; сім'ї, що втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи та інші.

Також, за особистими зверненнями 7670 мешканців міста отримали матеріальну допомогу на проживання або лікування. На ці цілі було спрямовано 13,6 млн грн.

Крім цього з липня в рамках міської комплексної програми соціального захисту населення найбільш вразливі категорії запоріжців мають змогу отримати одноразову матеріальну допомогу на придбання водонагрівача (бойлера). Нині цією можливістю скористались 5401 мешканець міста на суму 32,6 млн грн.

Загалом, у рамках реалізації заходів по соціальному захисту населення цього року різні види допомоги отримали 18605 мешканців міста, на що спрямовано понад 55,4 млн грн.

Продовжують свою роботу й Запорізький міський територіальний центр соціального обслуговування та Запорізький міський центр соціальних служб. На сьогодні у територіальному центрі запоріжці можуть отримати 9 соціальних послуг. Ними користуються близько 3000 осіб похилого віку, також понад 200 дітей з інвалідністю отримують комплексні реабілітаційні заходи.

Запорізький міський центр соціальних служб надає допомогу сім‘ям та особам, які самостійно не можуть подолати життєві труднощі. Це і багатодітні родини, і родини в яких виховуються діти-сироти. Також спеціалісти Центру допомагають вирішувати проблеми у спілкуванні в сім‘ях, в тому числі де є домашнє насильство. Цього року послугами Центру було скористались понад 22 тисячі мешканців міста, а також більше 16 тисяч ВПО.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі створюють запас буржуйок та генераторів

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#бойлер #горяча вода #допомога #населення #люди #безпека
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...