• Головна
  • У Богуслаєва виявили російське громадянство, - ЗМІ
17:48, 24 жовтня 2022 р.

У Богуслаєва виявили російське громадянство, - ЗМІ

У Богуслаєва виявили російське громадянство, - ЗМІ

Журналісти виявили у російських реєстрах дані про те, що почесний президент “Мотор Січі” В’ячеслав Богуслаєв отримав у 2000 році громадянство рф. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на “Схеми” (Радіо Свободи).

Журналісти програми “Схеми” стверджують, що отримали у розпорядження низку документів щодо В’ячеслава Богуслаєва. Зазначається, що 15 жовтня 2000 року Богуслаєв звернувся до паспортно-візового відділу у Москві з заявою про отримання паспорта громадянина росії, в обмін на радянський паспорт. 18 жовтня 2000 року він отримав російський паспорт.

Згідно реєстру російської податкової почесний президент “Мотор Січі” має індивідуальний номер платника податків, який прив’язаний до російського паспорта.

“З часу набуття громадянства РФ Богуслаєв не лише був керівником корпорації «Мотор Січ», а й був довіреною особою кандидати в президенти України Віктора Януковича, з 2006 року був народним депутатом чотирьох скликань поспіль. Крім того, будучи народним депутатом, Богуслаєв входив до складу комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони”, - акцентують журналісти. 

Раніше 061 повідомляв, що В’ячеслава Богуслаєва затримали вихідними співробітники СБУ по справі щодо продажу двигунів до росії.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Богуслаєв #Мотор Січ #громадянство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...