• Головна
  • «Щиро віримо у його невинність: рада директорів «Мотор Січ» від імені трудового колективу встала на захист Богуслаєва
13:32, 24 жовтня 2022 р.

«Щиро віримо у його невинність: рада директорів «Мотор Січ» від імені трудового колективу встала на захист Богуслаєва

«Щиро віримо у його невинність: рада директорів «Мотор Січ» від імені трудового колективу встала на захист Богуслаєва

Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента АТ Мотор Січ В’ячеслава Богуслаєва, що підтверджують його співпрацю з РФ. Незважаючи на це профспілка та  рада директорів АТ «Мотор Січ» опублікувала звернення, де називає Богуслаєва героєм України, щирим патріотом і талановитим керівником.

Про це повідомляє 061 з посиланням на заяву трудового колективу, опублікованого га офіційному сайті підприємства.

У зверненні до президента України, голови Верховної Ради та керівника СБУ говориться, що підприємство «стабільно працює й зміцнює обороноздатність України» завдяки ініціативі Богуслаєва, що «протягом 30 років зумів не тільки зберегти підприємство, а й технологічні, конструкторські та виробничі потужності, зробив усе для розвитку школи авіаційного двигунобудування».

«Наразі ми, запорізькі моторобудівники, глибоко схвильовані затриманням нашого керівника за такими обурливими підозрами. Ми вважаємо, що так не можна ставитися до людини, яка все своє життя присвятила Україні, яка живе й працює поряд з нами, під щоденними обстрілами, ризикуючи власним життям. Ми щиро віримо у його невинність й завжди довіряли йому як своєму лідеру, що дбає про світле майбутнє нескореної України, вітчизняного авіабудування, про долю підприємства та кожного моторобудівника», - говориться у зверненні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за даними СБУ після повномасштабного вторгнення Богуслаєв продовжував постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів. При цьому він виправдовував напад Росії і сподівався, що кремлівський диктатор Володимир Путін не зупинить наступ своїх військ, розмірковував про «нацистів» в Україні.

22 жовтня стало відомо, що СБУ затримала почесного президента компанії Мотор Січ, екснардепа від Партії регіонів В’ячеслава Богуслаєва. Йому оголосили підозру за двома статтями Кримінального кодексу — колабораційну діяльність та допомогу державі-агресору, тобто Росії.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СБУ #Мотор Січ #двигуни #звернення #трудовий колектив #безпека
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...