• Головна
  • У Запоріжжі з початку місяця поліцейські отримали 200 викликів про домашнє насильство
16:58, 22 жовтня 2022 р.

У Запоріжжі з початку місяця поліцейські отримали 200 викликів про домашнє насильство

У Запоріжжі з початку місяця поліцейські отримали 200 викликів про домашнє насильство

Тільки у поточному місяці до поліції надійшло 200 повідомлень про факти домашнього насильства, з них 95 випадків знайшли своє підтвердження. Відносно 87 сімейних тиранів працівники поліції склали адміністративні матеріали та винесли 102 термінові заборонні приписи.

Про це повідомили у пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.

Так, 17 жовтня на спецлінію 102 звернулася мешканка Дніпровського району та повідомила про конфліктну ситуацію зі своїм співмешканцем. На місці події працівники поліції встановили, що 47-річний чоловік будучи напідпитку ображав жінку нецензурними словами та кілька разів вдарив.

Непоодинокі випадки, коли насильство відносно батьків чинять їхні діти. Один з таких задокументовано 19 жовтня. Виїхавши на виклик мешканки Олександрівського району, поліцейські встановили, що її 36-річний син в стані алкогольного сп’яніння погрожує матері фізичною розправою.

За обома фактами відносно сімейних агресорів правоохоронці склали адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства та винесли тиранам термінові заборонні приписи.

У поліції просять не замовчувати факти домашнього насильства, особливо по відношенню до дітей або літніх людей, оскільки вони належать до найменш захищених категорій населення. Замовчування може призвести до більш тяжких наслідків.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі поліцейські зупинили керманича з підробленим водійським посвідченням.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#домашнє насильство #побиття #нецензурна лайка #образа #ознака статті #батьки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...