• Головна
  • У Запоріжжі будуть судити екс-поліцейського за продаж наркотиків
18:22, 19 жовтня 2022 р.

У Запоріжжі будуть судити екс-поліцейського за продаж наркотиків

У Запоріжжі будуть судити екс-поліцейського за продаж наркотиків

Прокуратура відправила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього правоохоронця, який систематично збував наркотики на території Запорізької області.

Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури, передає 061.

Розслідуванням встановлено, що 40-річний житель Пологівського району попередньо придбав особливо небезпечний наркотичний засіб, який неодноразово продавав місцевим наркозалежним. З метою не бути викритим, як колишній співробітник органів внутрішніх справ, «товар» збував лише поблизу громадських місць.

Так, у серпні 2022 року підозрюваний на автомобілі, який взяв у користування, доставив наркотик досмт Новомиколаївка. За понад 500 г канабісу він «заробив» 30 тисяч гривень

Правоохоронці затримали чоловіка під час чергової реалізації наркотичного засобу в Запоріжжі. При ньому було 30 тисяч гривеньтамайже 300 г канабісу.

Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі затримали сутенерів, які організували надання платних сексуальних послуг.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#наркотики #правоохронці #канабіс #гроші #суд #затримання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...