• Головна
  • У Запорізькій області окупанти вимушені вигадувати чергові виправдання про старт опалювального сезону
20:47, 18 жовтня 2022 р.

У Запорізькій області окупанти вимушені вигадувати чергові виправдання про старт опалювального сезону

У Запорізькій області окупанти вимушені вигадувати чергові виправдання про старт опалювального сезону

Окупаційна влада Запорізької області обіцяла на початку жовтня запустити газ у Бердянську, а через декілька днів у Мелітополі, Василівці і Токмаку. Також вони божилися опалювальний сезон розпочати вчасно, але насправді ні газу, ні тепла станом на 18 жовтня немає і невідомо чи буде взагалі.

Про це повідомляє 061.

Про те, що газопостачання стовідсотково буде до середини жовтня обіцяв псевдо голова ВДА Євген Балицький на своємуTelegram-каналі.

Ще у вересні колаборанти розказували, що повним ходом йдуть технологічні перевірки готовності газової системи Бердянська до прийому газу та його пуску споживачам.

«Наразі проводиться перевірка технічного стану всього обладнання та газопроводів на території міста та району, створюється тиск у газових системах. Далі буде проведено перевірку готовності всіх квартир до прийому газу. Це велика робота, після всіх етапів підготовки місто буде повністю газифіковане. Орієнтовна дата запуску газопостачання у Бердянську – 1 – 10 жовтня», - говориться в дописі від 15 вересня у Telegram-каналі «Бердянськ. Актуально».

18 жовтня риторика вже змінилася і фейковий мер Бердянська Олександр Сауленко вже каже, що не знає точно коли буде газ у місті.

«Підприємство «Донбастрансгаз» після виконання ремонтних робіт, заміни запірної арматури проводить випробування ділянок газопроводу. Це особлива процедура, на яку потрібен час. І коли у трубі виявляється та усувається порив, процедура повторюється знову і знову. На жаль, латати трубу часто доводиться. Ось чому не можна точно сказати: газ буде завтра чи післязавтра" –цитує Сауленко той же Бердянськ Актуально.

Мер Мелітополя Іван Федоров же зазначає про те, що доки мелітопольці мерзнуть, а в дитячих садках і школах температура нижче норми, обидва офіси гауляйтера Балицького обігрівають вкраденими міні-котельними.

«Жителі регіона вже не реагують на обіцянки рашистів розпочати опалювальний сезон вчасно. Чергова вигадана причина затримки -стан труб газопостачання. Так бердянські колаборанти виправдовують відсутність навітьприблизної дати пуску блакитного палива.Мелітопольські окупанти підозрюють, що газу можуть не дочекатися, тож анонсували "атракціон нечуваної щедрості" і обіцяють роздавати електрокаміни,» - повідомив Іван Федоров на своєму Telegtam-каналі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що основними ризиками цього опалювального сезону є відсутність газопостачання та електропостачання. Найбільше постраждають населені пункти на тимчасово окупованій території.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#окуповані території #газ #опалювальний сезон #брехня #колаборанти #Бердянськ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...