• Головна
  • Знайомство з камерами відеоспостереження Hikvision
Новини компаній
11:00, 14 жовтня 2022 р.

Знайомство з камерами відеоспостереження Hikvision

Новини компаній

Магазин VIATEC — офіційний дистриб’ютор якісних охоронних систем від світових брендів – пропонує сучасні камери відеоспостереження Hikvision. У нас кожен клієнт отримає вигідні умови здійснення покупки, можливість оформити замовлення в форматі онлайн, безкоштовну консультацію технічних спеціалістів, офіційну гарантію від виробника, якісне післягарантійне обслуговування. Телефонуйте та замовляйте сучасні камери Hikvision.

Асортимент від виробника

Бренд Hikvision створює інноваційні різноманітні прилади для відеоспостереження на будь-який смак та бюджет. Серед товарів, які представлені в нашому каталозі, можна знайти більш прості моделі для домашнього використання та прилади для складних багаторівневих систем. Завдяки потужній дослідницькій та інженерній базам, які функціонують у розробника, вдалося створити одночасно потужні та прості у використанні системи відеоспостереження, які користуються попитом у різних категорій замовників.

В нашому онлайн-каталозі легко знайти вуличні камери відеоспостереження Hikvision, які мають металевий захисний корпус із антикорозійним покриттям, що не пропускає вологу та пил, допомагає приладу довго зберігати приємний зовнішній вигляд. Не меншим попитом користуються внутрішні відеокамери спостереження Hikvision. Такі прилади оснащені мікрофоном для запису звуку, мають систему покращення зображення. Популярний варіант: прихована камера спостереження Hikvision. Мініатюрний розмір дозволяє легко приховати пристрій в будь-якому інтер’єрі. Камера може мати веб-доступ з використанням хмарного сховища. Поширений варіант — використання мобільного додатку для синхронізації даних.

Основні переваги камер відеоспостереження Hikvision:

  • об’єктиви з широким охопленням,

  • вбудована аналітична функція,

  • зображення високої чіткості,

  • можливість вдосконалити систему від власні потреби.

Технічні особливості камер відеоспостереження

Перед здійсненням покупки багатьох замовників цікавить: як влаштована камера відеоспостереження Hikvision?

Головна особливість — інтелектуальні функції, які допоможуть не тільки захистити майно, але й сприяти удосконаленню бізнесу. Розробник не втомлюється вдосконалювати свої пристрої. Кожне наступне покоління відеокамер отримує додаткові корисні можливості. Так, камери з модельного ряду сьомої серії можуть ще краще розпізнавати обличчя, мають нічний режим, більший температурний режим, кращий захист від пилу та вологи.

Крім того, камера має штучний інтелект, який здатен підрахувати кількість осіб, при цьому можна отримати певний рівень інформації про кожну особу, що знаходиться в зоні дії системи.

Налаштування дозволяють ефективно використовувати камери на будівництві та інших об’єктах, які відрізняються високим рівнем небезпеки. Суть полягає в тому, що камеру можна налаштувати на виявлення людей без засобів індивідуального захисту, наприклад, без респіратора, якщо це хімічна промисловість, чи без каски, якщо будівництво.

Крім того, камера може покращити картинку, якщо в приміщенні недостатньо освітлення, або протидіяти засвіченню, коли хтось навмисне світить прямо на камеру. Дуже корисна функція — потокова передача даних в умовах неякісного зв’язку.

Придбавши інноваційні камери відеоспостереження для будинку, офісу чи крамниці ви зможете якісно та ефективно покращити безпеку та бізнес, використовуючи безліч корисних функцій.

Не варто чекати на гарну нагоду, телефонуйте нам зараз, щоб оформити замовлення сучасних приладів відеоспостереження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Камери Hikvision #Камери відеоспостереження #Магазин VIATEC #Вуличні камери #Внутрішні відеокамери #Прихована камера спостереження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...