• Головна
  • Адвокатське об'єднання «Захист» - це найбільша в Україні адвокатська компанія
Новини компаній
09:00, 14 жовтня 2022 р.

Адвокатське об'єднання «Захист» - це найбільша в Україні адвокатська компанія

Новини компаній
Адвокатське об'єднання «Захист» - це найбільша в Україні адвокатська компанія, фото-1

Адвокатське об'єднання «Захист» - це найбільша в Україні адвокатська компанія, яка заснована 1 грудня 2011 року. Адвокатське об'єднання «Захист» буде обслуговувати Вас у місті Запоріжжі.

Запоріжжя є одним з найбільших адміністративних, індустріальних та культурних центрів півдня України. Воно розташоване на головній водно-транспортній магістралі країни — річці Дніпро. А ще воно є історичною столицею відомої Запорізької Січі.

Запоріжжя - це великий промисловий центр із населенням близько 760 тисяч осіб, окрім того до нас звертаються люди с таких міст як Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Пологи, Вільнянськ та інші міста.

Адвокатське об'єднання «Захист» - це найбільша в Україні адвокатська компанія, фото-2

В нашому відділенні Ви отримаєте професійну консультацію юриста, дуже важливо завітати до нас саме на офісне відділення тому що так ми можемо надати більш детальну інформацію по вашій справі, провести професійний аналіз справи та ознайомитися з документами. Якщо Ви не знаходитесь в місті Запоріжжі ми запрошуємо Вас відвідати дуже гарне місто та прийти до нас на консультацію де ми пригостимо Вас кавою.

В Адвокатському об'єднанні «Захист» Ви познайомитесь з командою професійних юристів, які володіють належним кваліфікаційним рівнем, глибокими знаннями в галузі юриспруденції, а також тривалим досвідом роботи в цій сфері. Ми гарантуємо Вам професійний та індивідуальний підхід до Вашої справи. Наше основне завдання – допомога клієнтові в якнайскорішому вирішенні його справи та пошуку оптимальних рішень з актуальних правових питань з огляду на специфіку його діяльності чи проблеми та на основі конфіденційності.

Ми надаємо якісні юридичні послуги такого спрямування:

  • в сфері сімейних, спадкових, житлових і трудових конфліктів (розлучення, аліменти, позбавлення батьківських прав, встановлення місця проживання з одним із батьків; Прийняття спадщини, спадкові спори, відновлення строків вступу до спадщини; Заборгованості по ЖКП, судові спорі, незаконне відключення ЖКП; Незаконне звільнення з роботи, заборгованості по ЗП, порушення трудового законодавства);
  • в сфері врегулювання банківських суперечок та захист прав споживачів (банківські суперечки та захист прав споживачів; Незаконні відсотки, вирішення банківських судових спорів; Судові спори з МФО; Списання незаконних відсотків; Вирішення іпотечних спорів; проведення процедури банкрутства фізичної особи);

Нашу компанію Ви можете знайти у Телеграмі за посиланням, де Ви можете отримати допомогу онлайн та записатись на консультацію до юриста https://t.me/Advocat_association_Zahist, та в Інстаграмі https://instagram.com/ao_zahist?igshid=YmMyMTA2M2Y, де Вас чекає інформація різного типу від розважального контенту до інформаційного, новини та відгуки наших клієнтів.

Наше адвокатське об'єднання завжди прагне допомогти людям щоб Вони були максимально задоволені від результату праці наших фахівців. Щодо ціни наших послуг то ціна може бути різною залежно від ступеню тяжкості справи, але можемо Вас запевнити що ціни дуже демократичні, а якщо клієнт звертається до нас повторно ми можемо зробити йому знижку на весь спектр послуг. До того ж пропонуємо Вам придбати карту нашого клубу Адвокатського об'єднання «Захист» адже Ви можете вирішити свої юридичні проблеми заощадивши значні кошти та мати свого власного адвоката який може Вас консультувати в будь-який час, тому якщо Ви наш постійний клієнт.

Довіртесь професіоналам, зверніться з Вашими питаннями до нас!

Адвокатське об'єднання «Захист» - це найбільша в Україні адвокатська компанія, фото-3

Ми віримо в Вас і нашу компанію. Будемо раді вам допомогти в місті Запоріжжі, Ви можете зателефонувати нам на нашу безкоштовну гарячу лінію - 0800 40 33 03.

Також підписуйтесь на наші соціальні мережі в Інстаграм, Фейсбук, Телеграмі та Ютубі, де ми публікуємо новини у сфері юриспруденції та роз'яснення чинних законів та прав громадян.

Будемо раді Вам допомогти!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...