• Головна
  • На Запоріжжі знешкодили понад 1,5 тисячі боєприпасів, - поліція
19:12, 11 жовтня 2022 р.

На Запоріжжі знешкодили понад 1,5 тисячі боєприпасів, - поліція

На Запоріжжі знешкодили понад 1,5 тисячі боєприпасів, - поліція

З початку широкомасштабного вторгнення росії у вибухотехніки Нацполіції проводять розмінування і знищення вилучених боєприпасів на території Запорізької області. Здійснено майже 2 тисячі службових виїздів.

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласну Нацполіцію

Вибухотехніки поліції проводять оперативне розмінування стратегічних і соціально-важливих об’єктів, а також знищують вилучені вибухо-небезпечні предмети. З початку вторгнення у області здійснено майже 2 тисячі виїздів. Вибухотехніки знешкодили понад 1,5 тисячі боєприпасів. З них 1,2 тисячі відносяться до категорії “надзвичайно небезпечні”. З незаконного обігу вилучено 1,5 вибухових пристроїв і боєприпасів, а також 13 кілограмів вибухівки.

“Наше першочергове завдання - мінімізувати ризики для мирних мешканців і своєчасно знешкоджувати небезпечні елементи. Якщо снаряд не вибухнув від удару, він може здетонувати у будь-який час”, - зазначив начальник вибухотехнічної служби обласної Нацполіції Сергій Угрюмов.

У поліції закликають самостійно не розбирати боєприпаси, не чіпати уламків снарядів і перебувати на безпечній відстані від них. У разів виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу викликати поліцію. 

Раніше 061 повідомляв, що у Запорізькій області військові нанесли удар по ворожим позиціям, де розташовувалися комплекси “С-300”.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліція #вибухотехніки #Запорізька область
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...