• Головна
  • Спецодяг Преміум-класу для промислових підприємств
Новини компаній
12:01, 4 жовтня 2022 р.

Спецодяг Преміум-класу для промислових підприємств

Новини компаній

Сучасний ринок спецодягу чекає від виробників не тільки бюджетних варіантів, а і преміальних рішень. Одним із основних підходів при проектуванні спецівки Преміум-класу є складний дизайн. Конструктори пропонують цікаві актуальні рішення у балансі з функціональністю. При цьому ускладнюється процес виготовлення робочого костюма, підвищується його вартість, але зростає впевненість, що саме цю модель вибере споживач.

З кожним роком робочий одяг стає естетично цікавішим, підвищується рівень його комфорту. Але виразність спецівки залежить не тільки від складності конструктивних рішень. Іноді виразніше виглядає спецодяг, наприклад, тут https://promsiz-tm.ua/ua/catalog/spetsodezhda/, виконаний у простих рішеннях, з мінімальними ускладненнями, де пріоритет віддається захисним функціям.

Спецодяг Преміум-класу для промислових підприємств, фото-1

Яка кольорова гама спецодягу у тренді?

Довгі роки помилково вважалося, що спецодяг має виготовлятися з тканин практичних кольорів «немаркого забарвлення». На щастя, цей час «канув у лету» і український ринок поступово насичується яскравими моделями спецодягу, що запам'ятовуються відмінною якістю та кольоровістю.

Зазначимо, що у кожній країні існують свої популярні кольори робочого одягу. В Італії це червоний та білий. У Німеччині всі відтінки сірого. Франція вибирає блакитні та зелені забарвлення. В Україні лідирують поєднання сірого з відтінками синьої гами, розбавлені яскравим контрастним оздобленням. Акцент ставиться на бездоганній якості та виборі для пошиття багатофункціональних матеріалів.

Щоб працівник у будь-який робочий час був добре помітний навіть за умов недостатньої видимості, робочі костюми забезпечують безліччю сигнальних елементів. Світловідбиваючі смуги, канти, термопринти, які розташовані по всьому одягу, виглядають як стильні дизайнерські елементи.

Спецодяг Преміум-класу для промислових підприємств, фото-2

Вибір тканини має значення

При виробництві преміального сегмента важливим є не тільки стильний дизайн, але й застосування функціональних якісних матеріалів з інноваційними властивостями. Сучасні споживачі зупиняють увагу на матеріалах із стретч-ефектом. Тканина добре розтягується, забезпечуючи комфорт у динаміці фізично активних рухів, не вимагає прасування та швидко сохне після прання.

У свою чергу комфорт рухів гарантує і продуманий анатомічний крій робочого костюма:

• додаткові об'ємні наколінники;

• форма рукавів, що відповідає положенню рук працівника під час виконання операцій;

• наявність ластовиці у кроковому шві, що знижує навантаження на шви.

Вдало підібрані тканини, фурнітура та вивірена до дрібниць конструкція, виводять зручність спецодягу преміум-класу на абсолютно новий рівень – ніщо не обмежує рухів, робота проходить без втоми та приносить задоволення. Індивідуальну безпеку також підвищує комплексне екіпірування працівника. Правильно обрані необхідні ЗІЗ, робочі рукавички, спилкові або трикотажні, міцне спецвзуття та добротне екіпірування доповнять образ впевненого та захищеного спеціаліста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...