• Головна
  • Вибір системи для охорони квартири від злодіїв
Новини компаній
13:14, 29 вересня 2022 р.

Вибір системи для охорони квартири від злодіїв

Новини компаній

Не дивлячись на те, що людство прогресує, кращий варіант для того, щоб забезпечити захист своєї оселі від проникнення у неї злочинців та крадіжки — це встановлення системи для охорони квартири. Щоб спокійно виходити з дому не боячись, що щипач може його «обчистити», слід обрати один з видів сигналізації та поставить квартиру на охрану професійного виду. Існує кілька основних типів сигналізації:

  1. Пультова.

  2. Автономна. 

  3. GSM-сигналізація.

Вартість системи охорони залежить від таких факторів, як особисті побажання, житло та професіоналізм охоронної компанії. Але скільки б не коштувала сигналізація, варто пам'ятати, що власна безпека понад усе! 

Автономна сигналізація

Автономна сигналізація для охорони квартири має головну мету — зробити так, щоб грабіжник був вибитий з колії та отримав удар по психіці. При спрацюванні сигналізації до вас не має виїжджати охорона, щоб провести необхідні засоби безпеки та зберегти майно. Але почувши звук, сусіди можуть тимчасово затримати злодюгу. 

6UFe2uYicoDPa59jvQD0Cr4GoYBjiUlOJYHcF3j-AFBRn_mRnGFlRM-8cDR2TEtdgkTcENlrJfIC_qpV5eSjML9QQQkXgE3zTEzMCnhA07Q3yeTOrgyFVV0iu32JSA2hd5mNHFdao9Zv_nl82_3qMYt-lNdMDBx9BbnIR83jabDRYDrXx7TZDlPsUg

Вам не потрібно платити за те, що користуєтесь автономною сигналізацією, слід лише поставити квартиру на охорону та забути. Не дивлячись на численні плюси, цей тип має декілька мінусів, а саме:

  • у разі, якщо сталося пограбування, вся відповідальність кладеться на господаря майна;

  • система має такий механізм роботи, що може спрацьовувати навіть якщо поряд нікого немає.

Перед тим, як убезпечити квартиру від злодіїв, слід уважно ознайомитися з усіма характеристиками даної системи охорони. Зазвичай вона працює незалежно від наявності каналів зв'язку та частіше за все її встановлюють, якщо хата знаходиться у досить віддалених місцях. 

Пультова сигналізація

Пультова сигналізація для охорони квартир — це свого роду нитка, яка пов'язує житло зі спеціально підготовленими людьми, які у будь-який момент готові виїхати та убезпечити його захист. Коли злодій помічений системою охорони, група швидкого реагування одразу повідомляється про це. 

YYdNY7AYhnP6FDc8flJbukddhPvChThqRTMbQ9IiglIDbM1UUTuvGZfXClHNaDsBifRw5z5WQcICh5-YTkXK4CE6O6IOwJhQwR_gccIA138DcMdR541FdbkL58uGVYUCVjaWrH9Ap7YmZQDQUn2t7HWZC1_DDM2Q5FCZ5QKBSUap74S5vZ7TEUijvA

Такий тип сигналізації вважається досить надійним, але також має кілька недоліків: 

  1. Постійно зростаюча абонентська плата.

  2. Можливість хибного спрацювання.

  3. Наявність вимог охоронної фірми до власника житла (наприклад встановлення ґрат на вікно, якщо квартира знаходиться на 1 або 2 поверсі, щоб не відбулася крадіжка).

Не дивлячись на вищеперелічені недоліки, пультова сигналізація надає цілодобовий захист та гарантує 100% якість роботи спецгрупи. Деякі компанії обіцяють виплатити страховку у тому разі, якщо вони не встигли допомогти та злодюжка потрапив до житла. Це можливо, тільки якщо жертва попередньо підписала договір, але такі випадки бувають рідко, тому що фірми піклуються про свою репутацію. 

GSM-сигналізація

GSM сигналізація для квартири — цей вид охорони робить все для того, щоб злочин був припинений. По-перше, сигналізація підіймає тривогу біля вашої оселі, а по-друге, робить дзвінок або надсилає сповіщення на ваш особистий телефон. Даний спосіб допомагає відразу дізнатися про небезпеку. Сигналізація може бути провідною та бездротовою. 

Цей тип охорони має кілька незначних недоліків:

  • у бездротової системи може швидко розряджатися батарея;

  • після отримання повідомлення вам потрібен деякий час, щоб дістатися до оселі покладаючись на свою спритність.

Тільки ці два пункти можна вважати за мінуси охоронної системи, але для багатьох людей вона є дуже зручною та корисною. Наприклад, придбавши провідну сигналізацію вам не прийдеться постійно змінювати батарейки, що є величезним плюсом для багатьох користувачів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...