• Головна
  • Гуманітарні програми ААМ – допомога медикам-переселенцям, медичним закладам, будинкам матері та дитини
Новини компаній
13:08, 27 вересня 2022 р.

Гуманітарні програми ААМ – допомога медикам-переселенцям, медичним закладам, будинкам матері та дитини

Новини компаній

На минулому тижні у фонд Асоціації амбулаторної медицини було передано чергову партію гуманітарної допомоги. Цього разу її надали представники благодійного фонду «Прайд».

Зазначається, до складу вантажу увійшли засоби особистої гігієни, спеціалізоване дитяче харчування та еластичні бинти.

«Кожна партія гуманітарної допомоги робить життя певної кількості людей простішим та кращим. Ми надзвичайно вдячні кожному донору, який має на меті допомагати українцям, що постраждали від цієї цинічної та кровопролитної війни. Дякуємо!» - відмітив голова Асоціації амбулаторної медицини Артем Сводковський.

Допомога медикам-переселенцям

Відмітимо, що члени Української асоціації лікарів амбулаторної медицини передали гуманітарну допомогу колегам-переселенцям з окупованих територій або місць, де наразі ведуться активні бойові дії.

Зазначається, що кожен медичний працівник-переселенець отримав від фонду ААМ великі продуктові набори. У них крім м’яса, овочів, консервів та солодощів, ще й медикаменти та засоби особистої гігієни.

Відомо, що це не останній подібний захід. У майбутньому планується реалізація передачі аналогічних продуктових пакетів медробітникам-переселенцям на регулярній основі. А заповнити заявку на отримання такої допомоги можна за посиланням. Гуманітарні програми медпрацівників: https://aam.com.ua/humanitarian-programs/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...