• Головна
  • Сервіс, якість та доступні ціни: у Запоріжжі будівельний магазин «Точка Буд» відзначає свій перший день народження
Новини компаній
17:00, 23 вересня 2022 р.

Сервіс, якість та доступні ціни: у Запоріжжі будівельний магазин «Точка Буд» відзначає свій перший день народження

Новини компаній
Сервіс, якість та доступні ціни: у Запоріжжі будівельний магазин «Точка Буд» відзначає свій перший день народження

Сьогодні, 23 вересня, свій перший день народження у Запоріжжі святкує магазин "Точка Будівельних Матеріалів" (Tochkabud).  Це один з найбільших українських рітейлерів, що має величезний асортимент матеріалів для будівництва, ремонтів та реконструкцій, а також вибір сантехніки, електрики, систем опалення та водопостачання.

«Точка Буд» зустрічає своїх гостей сьогодні з посмішками, солодощами, шампанським та подарунками. На постійних клієнтів чекає розіграш дуже класного та якісного набору інструментів, що стане в нагоді для будівництва, а також багато акцій та знижок. Тут ви можете знайти абсолютно все для будівельних та ремонтних робіт – OSB плити, цеглу, газобетон, ламінат, гіпсокартоні системи, топові будівельні суміші, покриття для підлоги, оздоблювальні та сучасні покрівельні матеріали, водостічні системи, ручний інструмент та багато іншого. Тут є виставкові стенди з усіма матеріалами, кольорами та інструментами для будівництва та ремонту.

«Ми працюємо лише рік, але постійно намагаємось розширити наш асортимент. Основний наш напрямок роботи – загальнобудівельні матеріали, але є широкий вибір електрики, сантехніки, фасадних систем, усе для утеплення, гіпсокартон та усі комплектуючі, якісний ламінат від фірми Kronospan. У нас великий склад і більша частину товару завжди в наявності, але будь-який товар можна придбати під замовлення. З нами співпрацює багато будівельників, спеціалізованих підрядних фірм і ми надаємо весь спектр товарів для ремонтів «під ключ», - розказують менеджери торгової мережі.

Одна з переваг магазину – можливість зробити замовлення онлайн з доставкою додому.  Усе необхідне для ремонту ви можете знайти і замовити в одному місці. Фахівці «Точка Буд» завжди прийдуть на допомогу і нададуть кваліфіковані консультації з вибору матеріалу, допоможуть визначитися з необхідним розміром і розкажуть про особливості товару та виробників.  Співробітники постійно проходять навчання, спілкуються з представниками великих заводів та експертами, аби надати професійну консультацію і допомогти розрахувати кількість необхідних матеріалів та їх нюанси.  А ще ми помітили, що на кожному ціннику поряд детально розписано все про бренд, застосування та розміри, що дуже стає в нагоді одразу ж при першому погляді на товар. Тут завжди йдуть на поступки – можуть зарезервувати товар, допомогти з доставкою, надати знижки для оптових покупців, також існують бонусні системи.

«Найголовніше – це сервіс. У нас велика та дружня команда. Ми знаємо наших клієнтів навіть поіменно. Це не просто супермаркет, де ви обрали товар і мовчки пішли. Ми намагаємося завжди розказати і підсказати, що краще підходить в кожному конкретному випадку чи дамо пораду по вибору аналогу товару, якщо бюджет обмежений. У нас доступні ціни, аби люди змогли придбати усе найнеобхідніше. На щастя, у нас є великий склад і замовлення ми робимо одразу великими партіями.  Саме завдяки цьому, коли якісь позиції подорожчали, то на складі ще є залишки товарів по старим цінам», - розказують у «Точка Буд».

А ще саме в «Точка Буд» можна знайти товари від відомих виробників, що закріпили свої позиції на ринку будівельних матеріалів України та Європи. «Точка Буд» є офіційним дистриб’ютором у Запоріжжі виробника сухих будівельних сумішей для кладки «KREISEL», виробника цементу CEMARK (до ребрендінгу CRH) з Кам’янець-Подільського та Одеського цементних заводів, а також міжнародної компанії «Kronospan», що виробляє панелі на основі деревини та ламінат.

Як розповідають менеджеру магазину, через війну трохи змінилися потреби у людей. Стало більше замовлень на OSB плити для вікон, захисні плівки, а також люди на зиму обирають водонагрівачі, електрообігрівачі, опалювальні пристрої для приватних будинків та багато іншого. Тим не менш, дуже багато замовлень на будівництво з нуля та ремонтних робіт.

Щодо філософії самого магазину, то на першому місці стоїть турбота про клієнтів.  У «Точки Буд» не має просто покупців, адже усі клієнти -  це поважні гості та добрі друзі.

«Сьогодні рік з дня відкриття нашого будівельного магазину "ТОЧКА". Щиро дякуємо усім за співпрацю та довіру,  що на протязі цього року ми були разом. У ці складні часи віримо лише в краще, працюємо, будуємо, допомагаємо армії.  Всі наші дії спрямовані на перемогу України», - зазначає директорка магазину «Точка Буд» у Запоріжжі Наталя Самонькіна.

А ще в адміністрації магазину акцентують увагу, що незважаючи на складний рік та війну в Україні, команда «Точка Буд» буде продовжувати працювати і надалі, забезпечуючи усім необхідним запоріжців з вірою у перемогу для відбудови та комфорту кожної оселі та домівки.

Завітати до магазину «Точка Буд» ви можете за адресою: місто Запоріжжя, вул. Заводська, 5 з 9. 00 до 16.00 години з понеділка по п’ятницю. Контактний телефон – 067 536 35 35.

Сайт - https://tochkabud.com.ua

Instagram - https://www.instagram.com/tochka.bud/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Точка Буд #магазин #день народження #ремонт #матеріали #товар #асортимент #будівельні матеріали #все для ремонту
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...