• Головна
  • Підтримуємо українську армію разом із Piel Cosmetics
Новини компаній
15:00, 20 вересня 2022 р.

Підтримуємо українську армію разом із Piel Cosmetics

Новини компаній

Раптова війна остаточно та невідворотно змінила життя кожного українця причому не лише в особистому плані, але і на рівні брендів з виробниками. Хтось із них був змушений припинити свою діяльність в той час, як дехто виїхав за кордон, а треті так і зовсім змушені були переформатуватися або ж зараз переформатовуються.

Проте не дивлячись ні на що знаходяться сьогодні є ті серед них, хто не лише продовжує свою роботу, але й активно допомагає українським захисникам. Зараз хочемо поговорити із вами про відомий український бренд якісної та дієвої косметики Piel Cosmetics https://ua.pielcosmetics.com/catalog/kremy-dlya-litsa/, котрий якраз-таки й обрав лінію активної допомоги ЗСУ та підтримку нашого війська.

Чим саме бренд Piel Cosmetics так відомий?

Підтримуємо українську армію разом із Piel Cosmetics, фото-1

Перш за все відзначимо, що Piel Cosmetics (П'єль Косметікс) – відомий в Україні бренд якісної доглядової ефективної косметики, котрий було засновано у 2010-му році. Засновник компанії Ярослав Процько. Із самого початку роботи компанії «батько» Piel Cosmetics робив усе для того аби об'єднувати за однією справою найкращих із кращих фахівців, котрим можна без сумніву та будь-якого страху довірити шкіру кожної представниці прекрасної половини людства. Ці намагання та зусилля дали свій результат оскільки косметика високої якості Piel змогла заслужити довіру уже понад двадцяти п'яти тисяч українських красунь.

Основна фішка всіх оглядових засобів цього бренду – поєднання в складі косметики гіалуронової кислоти з цитратом срібла. Після щоденного користування красуня може помітити разючий ефект, який виражається в тому, що жінка виглядає так, ніби вона регулярно відвідує персонального косметолога.

Всі косметичні засоби бренду вирізняються високою якістю та доведеною ефективністю. Професійні та досвідчені консультанти-косметологи завжди дають вичерпні відповіді на питання клієнтів, а також допомагають клієнтам обирати ідеальні косметичні засоби під той чи інший тип шкіри, а також різноманітні потреби.

Робота компанії Piel Cosmetics в період війни

Підтримуємо українську армію разом із Piel Cosmetics, фото-2

Раптове повномасштабне вторгнення росії шокувало кожного з нас. Ще з самого початку війни працівники Piel Cosmetics як і всі українці відчули жах від всіх подій, страх за своїх близьких з бажанням гарантувати їх безпеку. Проте вже після перших та найважчих днів спротиву працівники дійшли до спільної думки про те, що все ж косметичний бренд залишиться в Україні та буде продовжувати тут свою активну роботу. Магазин косметики Piel Cosmetics та вся команда компанії вважає, що кожен українець, при можливості, повинен обов'язково бути корисним там, де він є, адже наша з вами місія – підтримувати економіку країни.

Також в цей не найлегший для всієї країни період ключовою ініціативою бренду стала саме підтримка наших воїнів, наших захисників, котрі стали на захист української держави в лавах ЗСУ, виборюючи право кожного українця на життя та на свободу під мирним небом. За словами засновника бренду Ярослава Процько, рішення почати брати активну участь у допомозі армії з'явилося у керівництва та працівників компанії одразу. Хай там як, а це наша з вами рідна країна де ми народилися там де народився цей бізнес. Іншої країни в українців немає, тож допомагати – справа кожного, у кого така можливість є.

Першою справою, що її компанія зробила одразу після відновлення своєї роботи, було презентування всіх наявних у неї в залишку антисептичних засобів на допомогу лікарям з військовими. З 24-го лютого поточного року компанія віддає від загального обсягу своїх замовлень на потреби армії аж 35-ть відсотків. Станом на сьогодні сума допомоги, що її вдалося зібрати бренду, становить вже понад 600 000 гривень. На ці кошти було реалізовано цілий ряд важливих в умовах сьогодення потреб. Зокрема на кошти, надані компанією, закуповувалися засоби гігієни з одягом для вимушених переселенців, була виділена допомога лікарні Охматдит, а також:

  • проведено перерахунок коштів для придбання тепловізорів з дронами та з турнікетами;
  • проведено закупівлю бензину для волонтерів;
  • надавалася матеріальна допомога для того аби можна було оснастити розвідку;
  • проводилося фарбування авто для військових та ще виконання багатьох інших потреб.

Не будьте байдужі! Підтримайте щиру ініціативу разом з Piel Cosmetics

Підтримуємо українську армію разом із Piel Cosmetics, фото-3

Кошти на потреби військових розподіляються таким чином, що найбільша допомога направляється в місця, розташовані найближче до місць жорстких сутичок. Додатково поряд з допомогою військовим та переселенцям компанія намагається не забувати і про діток, перераховуючи кошти на Охматдит та допомагаючи памперсами. Якщо у вас є бажання та можливість, ви також зможете разом із брендом долучитися до цієї благої справи. Купуйте оригінальні товари https://ua.pielcosmetics.com/catalog/maski-dlya-litsa/, турбуйтеся про стан своєї шкіри та допомагайте українським воїнам й армії.

Відповідно таким чином косметичний бренд українського виробництва Piel Cosmetics веде свою роботу на підтримку економіки та військових, які захищають нас із вами, а також турбується про красу українських жінок та дівчат. Тому обов'язково розповідайте про компанію та її акцію рідним, близьким та навіть знайомим. Хай про зазначену добру ініціативу зможе дізнатися якомога більша кількість людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...