• Головна
  • В мерії знайшли підприємство, яке забруднює повітря у Запоріжжі
18:34, 14 вересня 2022 р.

В мерії знайшли підприємство, яке забруднює повітря у Запоріжжі

Мешканці Запоріжжя скаржилися на те, що одне з підприємств Шевченківського району забруднює повітря. Люди відчувають сильний сморід. Міська влада відрапортувала, що знайшла забруднювача та передала матеріали до прокуратури. 

Як повідомив в Телеграмі в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, надійшла інформація про ТОВ «ПРАЙМ-БІО», яке знаходиться на вул. Базова, 10. Це підприємство займається виготовленням альтернативного палива з лігніну. 

"Раніше, згідно розробленого алгоритму, екологи та юристи міськради вже здійснювали виїзд на місце для перевірки. На момент відвідування обладнання підприємства не працювало, тому ми й далі продовжили стежити за його діяльністю. Нещодавно адміністрація Шевченківського району отримала інформацію про те, що обладнання підприємства знову працює та забруднює атмосферу", - написав він.

За його словами, під час повторної перевірки на прилеглій території спостерігалось інтенсивне задимлення бурого кольору.

В результаті, були складені акти про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 241 Кримінального Кодексу України.

На основі цих актів сьогодні було подано заяву до Запорізької обласної прокуратури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Екологія #сморід #повітря
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...