• Головна
  • Коли замовляти двері прихованого монтажу
Новини компаній
17:33, 13 вересня 2022 р.

Коли замовляти двері прихованого монтажу

Новини компаній

Люди, які зайняті ремонтом, знають про популярність дверей прихованого монтажу. Дійсно, на ряду з міжкімнатними перегородками приховані двері міцно оселилися практично в кожен дизайн-проект інтер'єру.

Про переваги ми вже розповідали, а тепер подивіться на каталог і різноманітність дверей прихованого монтажу, щоб остаточно ухвалити рішення про покупку.

Особливість дверей прихованого монтажу

Є важлива особливість у конструкції та в монтажі дверей на прихованому коробі. Цю особливість необхідно знати, щоб не порушувати технологічного процесу або не зривати терміни ремонту.

Чому це важливо?

Щодня працюючи з клієнтами, відзначаємо ряд типових питань та характерних проблем пов'язаних з очікуванням та реальними термінами виготовлення замовлення та встановлення дверей.

У випадку з дверима на прихованому коробі та особливістю їх монтажу, правильна хронологія критично важлива:

 1. Підготовка прорізу.

2. Замовлення дверей.

3. Монтаж дверного короба.

4. Монтаж та регулювання дверного полотна.

На відміну від дверей класичної системи відкриття, двері Invisible (рус.: невидимий), рекомендовано встановлювати у 2 етапи. Спочатку монтується алюмінієвий короб. Потім після повної готовності стін навішується дверне полотно.

Така черга визначена ключовою особливістю - відсутність лиштви, котра при класичному монтажі закриває зазори.

При встановленні прихованих дверей короб ховається в стіні, а місце примикання зашпаровується штукатуркою і фінішною обробкою стін.

Конструкція дверей прихованого монтажу

Конструкція дверей прихованого монтажу

Більш детально про те, як здійснюється монтаж прихованих дверей, ми детально розписали в об'ємній статті: Монтаж прихованих дверей: ціни та повна інструкція по встановленню та оздобленню прихованих дверей.

Коли потрібно замовляти приховані двері?

Знаючи особливість монтажу дверей на прихованому коробі, ви вже повинні розуміти, що:

Двері прихованого монтажу необхідно замовляти та встановлювати до штукатурних робіт. Заздалегідь з урахуванням часу на виготовлення та доставку прихованого дверного короба. 

Важливий момент – розміри дверних отворів. Ви повинні знати якого розміру отвори у вас мають бути за технічним планом чи дизайном проекту.

З цими розмірами звертаєтеся до дверної компанії якій довіряєте для консультації, вибору моделі та складання детальної технічної специфікації.

Специфікація - документ, який разом з вами готує менеджер, після чого йде на виробництво для виготовлення або комплектації вашого замовлення.

Терміни виготовлення прихованого короба та дверних полотен

Наша рекомендація полягає в тому, щоб ви не тягнули з вибором прихованих дверей. Звернулися заздалегідь, ще до зупинки ремонтних робіт. На жаль, це типова помилка, де люди втрачають свої гроші.

За термінами виготовлення дверей поділяються на два типи:

  • двері які є на складі;
  • двері які виготовляються індивідуально, на замовлення.

Очевидно, що кожен виробник прагне підтримувати на складі або короткий термін виготовлення на найпопулярніші моделі та конструкції дверей.

Типовий приклад складських дверей – двері прихованого монтажу під фарбування стандартних розмірів.

Стандартні розміри прихованих дверей (Ширина х Висота):

  • 600 - 2000 мм.
  • 700 - 2000 мм.
  • 800 - 2000 мм.

Три основні розміри, для яких заготовки або вже готові вироби є на складі, в короткий термін (протягом 3 - 7 робочих днів) можуть бути доставлені для встановлення.

У такому разі, навіть якщо ви прогаяли терміни своєчасного замовлення, багато не втратите. Але це відноситься до дверей під фарбування або інше фінішне оздоблення вже на об'єкті і виключно стандартних розмірів.

Двері, які виготовляються довше - це все двері з повністю готовим дверним полотном або двері нестандартних розмірів. Терміни коливаються від 2 до 8 тижнів. Це залежить від обраного декору полотна, завантаженості виробництва, наявність матеріалів.

Якщо у вас за дизайном, двері фарбовані по RAL, зі склом, дзеркалом, шпоновані або будь-яка інша з можливих оздоблень - замовляйте двері за 1 - 2 місяці до монтажу.

Чи можлива доставка прихованого короба раніше?

Швидше за все, у вас таке питання виникло. Якщо установка прихованих дверей може проводити в два етапи, дуже правильно було б надавати короб раніше, ніж самі дверні полотна. Короб потрібен ще на етапі ремонту, а ось двері наприкінці.

Правильно.

Це розуміють і виробники дверей. Тому, якщо говорити про можливість не тільки монтажу, а й доставки у два етапи — так можливо.

Звичайно, це збільшить транспортні витрати, за які вам потрібно заплатити. Проте це набагато дешевше, ніж простий будівельної бригади. 

Підсумки

1. Двері прихованого монтажу можуть встановлюватись у два етапи.

2. Стандартні розміри дверей без оздоблення є на складі.

3. Виготовлення на замовлення займаємо від 2 до 8 тижнів 4. Алюмінієвий короб для монтажу може бути доставлений раніше дверних полотен.

Хочеться вірити, що ця інформація стане в нагоді. Ваші дії щодо вибору прихованих дверей будуть своєчасними, а робота фахівців спокійніша.

*Матеріал доготовлений фахівцями компанії Portes®*

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...