• Головна
  • У Запоріжжі на пункті пропуску водій під наркотиками намагався дати хабар поліцейському, щоб той не складав протокол
13:13, 11 вересня 2022 р.

У Запоріжжі на пункті пропуску водій під наркотиками намагався дати хабар поліцейському, щоб той не складав протокол

У Запоріжжі на пункті пропуску водій під наркотиками намагався дати хабар поліцейському, щоб той не складав протокол

У Запоріжжі на одному із пунктів фільтрації 48-річний керманич запропонував працівнику поліції хабар, щоб уникнути відповідальності за відмову від проходження медичного огляду на стан сп’яніння. Це вже третій день поспіль, коли на пропускник пунктах фіксують пропозицію неправомірної вигоди.

Про це повідомили у пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.

Вчора, 10 вересня, під час здійснення перевірочних заходів на фільтраційному пункті Запоріжжя, поліцейський запідозрив у одного із водіїв авто ознаки наркотичного сп’яніння. При перевірці документів працівник поліції з’ясував особу водія – ним виявився 49-річний мешканець тимчасово окупованого Токмаку.

Від пропозиції поліцейського пройти медичний огляд на стан сп’яніння правопорушник відмовився. Замість цього запропонував гроші у сумі 100 доларів США, щоб «вирішити» питання на місці та продовжити рухатися разом із родиною додому.

Правоохоронець відмовився від неправомірної грошової винагороди та негайно викликав слідчо-оперативну групу для документування правопорушення.

Відносно порушника складений адміністративний протокол за керування авто у станні наркотичного сп’яніння та на додачу відкрито вже кримінальне провадження за надання хабару поліцейському.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що до цього у Запоріжжі перевізник намагався дати хабар, щоб виїхати на тимчасово окуповані території

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#хабар #гроші #наркотики #сп'яніння #окуповані території #протокол #закон
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...