• Головна
  • В Запоріжжі виявили ще одного забруднювача повітря - незаконну котельню в центрі міста
19:55, 8 вересня 2022 р.

В Запоріжжі виявили ще одного забруднювача повітря - незаконну котельню в центрі міста

В Запоріжжі виявили ще одного забруднювача повітря - незаконну котельню в центрі міста

Забруднювача повітря виявили після звернення до мерії громадської організації "Об’єднаний екологічний рух Запоріжжя". За вказаною у зверненні адресою виїхала комісія у складі екологів, юристів міської ради та представників Вознесенівської районної адміністрації. Комісія виявила численні правопорушення.

Про це повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Комісія обстежила самовільно збудовану котельню на пр. Маяковського, 11, яку організували бізнесмени без будь-яких дозвільних документів. У приміщенні котельні знаходився котел із залишками золи, в якому спалювали автомобільні покришки, дроти та сміття, забруднюючи повітря. Територія навколо незаконної котельні була засмічена різноманітними відходами. Але керівництво підприємства до комісії не вийшло, а охорона зачинила всі двері.

Всі правопорушення члени комісі зафіксували, матеріали перевірки передадуть до правоохоронних органів. 

Також комісія провела перевірку на вул.Антенна, 18, де знаходиться гаражний кооператив. Він слугував сортувальною базою для незаконної котельні на Маяковського. На території кооперативу виявлені місця спалювання дротів та велика кількість різних відходів. Інформація по цій адресі також офіційно зафіксована та буде передана до правоохоронних органів.

Паралельно з комісією міської ради перевірку проводили працівники Вознесенівського відділу поліції, які також склали відповідні матеріали щодо правопорушення.

В мерії запевнили, що і надалі продовжать виявляти забруднювачів повітря. 

Як раніше писав 061, прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо підприємств-забруднювачів повітря в Шевченківському районі Запоріжжя. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#котельня #повітря #забруднювач #Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...