• Головна
  • «Атомник» від окупантів, що супроводжував Гросі на ЗАЕС, виявився спеціалістом з мавпячого розмноження
11:34, 4 вересня 2022 р.

«Атомник» від окупантів, що супроводжував Гросі на ЗАЕС, виявився спеціалістом з мавпячого розмноження

«Атомник» від окупантів, що супроводжував Гросі на ЗАЕС,  виявився спеціалістом з мавпячого розмноження

«Експерт-атомник», який водив членів місії МАГАТЕ територією ЗАЕС, насправді спеціаліст із мавпячого розмноження та екс-радник президента Абхазії, що немає жодного стосунку да атомної енергетики.

Про це повідомляє Енергоатом з посиланням на «Медіазону», передає 061

2 вересня кабінет міністрів України запровадив санкції проти 700 фізичних та юридичних осіб, пов'язаних із «Росатомом». Серед них згадується Ренат Карчаа.

У російських державних ЗМІ Карчаа називають «експертом-атомником» та радником глави Росатому. Саме він проводив екскурсію Запорізькою АЕС для голови МАГАТЕ Рафаеля Гроссі, звинувачуючи українські війська у регулярних обстрілах атомної станції. Він свято переконував, що випущена нібито з території України ракета перед приземленням здійснила розворот на 180º і лише тому може здатися, що її запустили з окупованої території.

Відомо, що Карчаа – наймолодший депутат парламенту Абхазії першого скликання. Крім того, він працював на базі знаменитого розплідника мавп у Сухумі. У 1994-1995 роках майбутнього політтехнолога та «атомника» звинувачували у розкраданні майна інституту — зокрема, у тому, що Карчаа нібито продав його науковий архів. Коментуючи ці звинувачення через роки, він казав, що стара «історія викликає посмішку».

Також його називаютьвинуватцем смертельного ДТП із підлітком, проте судових рішень цього процесу у відкритих джерелах немає.

«Експертом з усього» Карчаа підпрацьовував давно та всюди: був і спостерігачем на виборах, і радником президента, і «незалежним експертом» Абхазії та Північного Кавказу, і казна чим ще. Такий собі майстер на всі руки. Тепер дійшла черга і до атомної енергетики», - зазначають в Енергоатомі.

Нагадаємо, що 2 вересня уряд України затвердив перелік персональних санкцій, під які потрапив і вищеописаний «експерт», якого росіяни наполегливо протягували до складу «висвітлювачів» перебування місії МАГАТЕ на ЗАЕС.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#атомна енергетика #безпека #Ренат Каарча #обман #пропагандисти
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...