• Головна
  • Запорізький онкодиспансер придбає ще один апарат УЗД за 4,3 мільйона гривень
12:06, 21 серпня 2022 р.

Запорізький онкодиспансер придбає ще один апарат УЗД за 4,3 мільйона гривень

Запорізький онкодиспансер придбає ще один апарат УЗД за 4,3 мільйона гривень

Комунальне підприємство "Запорізький регіональний протипухлинний центр" Запорізької обласної ради після закупівлі томографу за 26 мільйона гривень і невдалої спроби придбати ультразвуковий хірургічний аспіратор за 8 мільйонів гривень вирішили все ж таки оновити апаратуру і оголосили про закупівлю апарат УЗД експертного класу за 4 мільйони 300 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

У технічній документації вказано, що ультразвукова діагностична система експертного класу має застосовуватись у наступних галузях: кардіологія (дитяча та доросла); абдомінальні дослідження; гінекологічні дослідження; дослідження судин; транскраніальні дослідження; дослідження малих органів та поверхнево-розташованих структур; черезстравохідні дослідження. Базовий блок має складатись з рідкокристалічного монітору з високою роздільною здатністю, сенсорної РК-панелю (максимальна глибина візуалізації, не менше 30 см). Наявною має бути комбінація режимів у реальному часі (дуплексне та триплексне сканування) з монокристальними датчиками

Щодо кваліфікаційних критеріїв, то учасники мають подати довідку про наявність в учасника обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, необхідних для виконання умов договору, окрему довідку про працівників і підтвердження про виконання аналогічного договору.

Поставити обладнання мають у строк до 28 грудня 2022 року.Гарантійний строк експлуатації товару повинен становити не менше 12 місяців з моменту введення в експлуатацію.

Наразі свої пропозиції подали дві фірми - компанія «Астріум» з Києва, що є офіційним дистриб'ютором Canon Medical Systems та ТОВ «АФС Медицинтехнік» (також Київ), що є єдиним офіційним дистриб'ютор компанії PHILIPS Healthcare в Україні. Результати аукціону стануть відомі вже завтра.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Запорізький онкодиспансер придбає томограф за 26 мільйонів гривень

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#апарат УЗД #закупівля #обладнання #кошти #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...