• Головна
  • «Запоріжміськсвітло» оголосило тендер на закупівлю автоматизованої дорожньої системи за 9,5 мільйони гривень
10:30, 14 серпня 2022 р.

«Запоріжміськсвітло» оголосило тендер на закупівлю автоматизованої дорожньої системи за 9,5 мільйони гривень

«Запоріжміськсвітло» оголосило тендер на закупівлю автоматизованої дорожньої системи за 9,5 мільйони гривень

Комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення "Запоріжміськсвітло" оголосило тендер на закупівлю автоматизованої системи керування дорожнім рухом за 9 мільйонів 588 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель "Prozorro", передає 061

Ця система дозволяє одночасно регулювати дорожній рух та моніторити працездатність світлофорних об'єктів.АСКДР складається з апаратного забезпечення (це сервер, монітор та комп’ютер відеостіни), 119 одиниць перетворювачів протоколів Комкон Транскодер та 15 одиниць дорожніх контролерів для світофорів. Комунальники прописали усі адреси для всановлення транскодерів.

Постачальник має також надати гарантію на обладнання і безоплатно усувати недоліки в межах гарантійного строку, замінити обладнання на аналогічне відповідної якості та сплатити штраф у розмірі 20% від суми неякісного товару.

Комунальники наголосили, що закупівлю вони проводять за спрощеною процедурою через те, що вона здійснюється за потреб у період воєнного стану, задля забезпечення безперебійного процесу роботи на період воєнного стану. Учасники торгів зазначили, що якщо комунальники відносять систему світлофорного регулювання до критичної інфраструктури, то мають бути висновки аудіту кіберзахисту щодо світлофорного комплексу та майбутньої АСКДР Запоріжжя, що є обов'язковою вимогою Закону України "Про кіберзахист об'єктів критичної інфраструктури"

Також інші учасники аукціону подавали скарги на те, що замовник технічне завдання фактично «підігнав» під єдиного виробника ТОВ "Комкон-Трафік". В «Запоріжміськсвітлі» з цим не погоджуються і зазначають, що вони не обмежує жодного учасника в праві запропонувати саме такий товар, який їм потрібен.

Сам аукціон з визначення постачальника стартує через два дні, 16 серпня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Запорізький онкодиспансер придбає томограф за 26 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#допомога #світофор #дорожній рух #об'єкти #Запоріжміськсвітло #контроль #відео
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...