• Головна
  • Як правильно вписати шафу-купе в інтер'єр квартири?
Новини компаній
15:52, 12 серпня 2022 р.

Як правильно вписати шафу-купе в інтер'єр квартири?

Новини компаній

Шафи-купе з впевненістю можна назвати зручними, практичними, багатофункціональними меблями, які чудово справляються із завданням економії простору й зберігають свою актуальність вже довгі роки. Шафа купе, ціна якої є цілком прийнятною, може похвалитися багатьма перевагами. Але перш ніж його купити, варто ознайомитися з порадами щодо його використання у тій чи іншій кімнаті.

Як правильно вписати шафу-купе в інтер'єр квартири?, фото-1

Причини популярності шаф-купе

Популярність вищеописаних виробів багато в чому пов'язана з:

  • Ергономічною конструкцією. Завдяки розсувному механізму відкриття та закриття дверей такі меблі можна встановлювати навіть у вузьких просторах. Також варто відзначити надійність та зносостійкість розсувної конструкції.
  • Місткістю. Відкриті та закриті полиці, відсіки, висувні ящики – у шафу-купе поміститься велика кількість речей.
  • Багатофункціональністю. Оскільки для зберігання використовується весь об'єм меблів, в ній можна зберігати різні речі: взуття, одяг, аксесуари, побутову техніку, постільні приналежності й так далі.
  • Великий вибір дизайну. Як показує практика, подібний виріб вдало вписується в різний інтер'єр, починаючи від класики та закінчуючи модерном. Елементом декору є дзеркальні вставки.
  • Практичність. Встановлення красиво оформлених меблів дозволить приховати недоліки планування, що є вкрай актуальним для власників квартир у старих будинках.

Саме ці переваги й виділяють шафи-купе на тлі стандартних виробів, а також роблять їх все більш затребуваними з кожним роком.

Особливості вибору шаф-купе у різні кімнати

Варто розпочати із вітальні. Якщо кімната виконана в класичному стилі, краще вибирати моделі зі строгими, традиційними формами та декором зі скляних вставок. Відтінки мають бути нейтральними, спокійними. Переважний матеріал – дерев'яний масив або його імітація. У сучасних стилях немає строгих обмежень за формами й кольорами.

Для спальної кімнати рекомендується робити вибір на користь моделей спокійних пастельних відтінків, які налаштовують на відпочинок і релаксацію. Бажано купувати вироби з безліччю полиць та висувних ящиків – тоді вони стануть чудовою заміною вбиральні. За наявності фасадного дзеркала вам не доведеться додатково купувати цей предмет у спальню і шукати для нього місце.

У передпокої також варто встановлювати шафи-купе із дзеркалом для оцінки зовнішнього вигляду перед виходом на вулицю. У ньому мають бути секції для верхнього одягу, антресолі для зберігання різних речей, полиці для головних уборів, а також гачки, вішалки та ящики з полицями для аксесуарів у вигляді взуттєвих кремів, щіток, інструментів тощо.

Як правильно вписати шафу-купе в інтер'єр квартири?, фото-2

Плануючи покупку шафи-купе в дитячу, необхідно звернути особливу увагу на конструкцію виробу та переконатися у відсутності гострих кутів. Також фасад меблів не повинен доповнюватись дзеркалом. Серед інших вимог варто виділити:

  • Надійно зафіксовану фурнітуру.
  • Яскраві відтінки.
  • Зручні ручки, щоб у дитини не виникало складнощів при відкриванні та закриванні стулок.
  • Відкриті полиці із заокругленими краями.

Замовити готові шафи купе можна в інтернет-магазині на сайті roomak.com.ua. У каталозі доступні моделі для різних кімнат, тому вам не важко визначитися з оптимальним варіантом для передпокою, вітальні, спальні або дитячої. Менеджери інтернет-магазину Румак завжди готові проконсультувати і відповісти на запитання, що вас цікавлять, допомогти з вибором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...