• Головна
  • «Вже готують резервний варіант»: мер Мелітополя розказав, як окупанти готуються до псевдо референдуму
11:55, 31 липня 2022 р.

«Вже готують резервний варіант»: мер Мелітополя розказав, як окупанти готуються до псевдо референдуму

«Вже готують резервний варіант»: мер Мелітополя розказав, як окупанти готуються до псевдо референдуму

З міста Мелітополь виїхало більш ніж 60% населення. Ні про який легітимний референдум не може йти і мови. Але окупанти продовжують готуватися, створили вже псевдо виборчі комісії.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федорів під час телемарафону, передає 061.

«Ми чітко розуміємо, що це буде фейк, який ніхто не визнає, але їм потрібно зробити картинку. Саме для цієї картинки вони захопили типографію, на якій друкують газети, а можуть надрукувати ї псевдо бюлетені якісь. Зараз масована візуальна компанія ведеться на наших тимчасово окупованих територіях. Вони готують резервний варіант проведення референдуму – онлайн голосування. Ми чітко розуміємо, що перевірити його точно не можемо», - прокоментував Іван Федорів.

Що стосуються мети цього псевдо референдуму, то посадовці кажуть, що вони несуть в маси ідею приєднання до Росії. Їм найшвидше потрібна пропагандистська картинка, завдяки якій вони покажуть, що спецоперація нібито була необхідна тим людям, яких вони «звільнили» на території півдня України.

«Вони вміють знімати фейкові відео. І точно їх знімуть. Неважливо, хоч одна людина там залишиться, чи не залишиться зовсім – будуть якісь люди завезені. Точно так, як вони завозились для отримання гуманітарки в перші тижні окупації. Якщо ми пригадаємо, то автобуси приїжджали в Крим з людьми, які стояли в черзі за гуманітаркою», - сказав мер міста.

Щоб показати, що в місті є люди, то поселяють у квартири людей, що виїхали, сім’ї бурятів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що самопроголошений губернатор Запорізької області, який анонсував проведення "референдума", створює виборчу комісію. За участь в ній загрожує ув'язнення.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#референдум #окупанти #онлайн-голосування #захоплення #населення #суверенітет
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...