• Головна
  • Запорізькі військові отримали надсучасний БПЛА-розвідник VECTOR, - ФОТО
13:25, 17 червня 2022 р.

Запорізькі військові отримали надсучасний БПЛА-розвідник VECTOR, - ФОТО

 Запорізькі артилеристи отримали круті іноземні гаубиці і прицільно ними працюють по ворожим військовим, але враховуючи те, що 70% області окуповано, нашим військовим не вистачає розвідки. Для того аби вирішити це питання, кілька тижнів тому волонтери БФ “Паляниця” оголосили про збір грошей на дрон, вартість якого 7,1 млн грн. Сьогодні цей дрон став на захист краю. 

“За три тижні вдалось зібрати 2,8 млн грн. Збір підтримали більш ніж 800 донаторів: це як фізичні особи, так і компанії. А найбільшу підтримку надав Благодійний Фонд Сергія Притули, що повірили в нас і перерахували необхідні 4,3 млн грн, щоб БПЛА VECTOR став на позиції якомога швидше”, – прокоментував очільник волонтерського штабу “Паляниця” Василь Бушаров.

У той же час координатор військового напряму Благодійного Фонду Сергія Притули Роман Сініцин додає, що зараз дуже важко саме знайти безпілотник, на який не треба чекати кілька місяців. 

Говорить, шо фонд і вирішив долучитись фінансово, щоб пташка максимально швидко потрапила до бійців та допомагала артилерії. 

Здатність працювати на найскладнішій місцевості разом із надзвичайно низьким рівнем шуму робить VECTOR ідеальним БПЛА для широкого спектру повітряних операцій.

Більше новин в нашому Телеграм-каналі 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дрон #розвідник #військові #паляниця
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...