• Головна
  • У Гуляйполі російські загарбники обстріляли місцеву адміністрацію, центр дитячої творчості та агрокомплекс: є постраждалі
13:20, 17 червня 2022 р.

У Гуляйполі російські загарбники обстріляли місцеву адміністрацію, центр дитячої творчості та агрокомплекс: є постраждалі

У Гуляйполі російські загарбники обстріляли місцеву адміністрацію, центр дитячої творчості та агрокомплекс: є постраждалі

Ворог вкотре обстріляв інфраструктуру мешканців Гуляйполя – зруйновані будинки та інші цивільні об’єкти міста. За попередньою інформацією, до лікарні з травмами різного ступеня важкості доставили постраждалих жителів райцентру.

Про це повідомили у прес-службі обласної Нацполіції, передає 061

Відучора до органів поліції надійшло декілька повідомлень про наслідки обстрілу впродовж минулої доби. Поліцейські задокументували декілька зруйнованих будинків гуляйпільців. В них вибиті вікна та двері, пошкоджено дахи, посічені стіни.

У багатьох людей зруйновані подвір’я та господарчі будівлі на прибудинковій території.А у деяких мешканців – від прямих ракетних влучень повністю зруйновані будинки. Окрім приватних будинків, руйнацій зазнали й інші об’єкти цивільної інфраструктури міста.

Ворог поцілив по місцевій адміністрації та центру дитячої та юнацької творчості. Обидва приміщення розташовані поряд, тому від розриву ракетних снарядів вибуховою хвилею в них повилітали вікна, також пошкоджені фасади будівель, зруйновані парканні огорожі.

Також ворог наніс значних ударів по місцевому агрокомплексу. В результаті – пошкоджені робочі приміщення, ангари, сільгосптехніку, згоріли ремонтні бокси разом із технікою для засівання полів.

Попередньо встановлено, що внаслідок ворожих обстрілів до лікарні з травмами різного ступеня важкості доставили постраждалих жителів райцентру.

Поліцейські зібрали доказові матеріали збройного злочину та передали до СБУ в Запорізькій області в рамках провадження за статтею «порушення законів та звичаїв війни".

Нагадаємо, що минулої доби обленерго відновило електропостачання споживачів у Запоріжжі і Токмацьких електромереж, однак виникли нові перебої зі світлом у Василівському районі.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Гуляйполе #обстріли #люди #допомога #населення #лікарня #постраждалі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...