• Головна
  • Створювати міста та підтримувати ЗСУ: діти «Охматдиту» у проєкті бренду вітамінів Perla Helsa
Новини компаній
11:00, 15 червня 2022 р.

Створювати міста та підтримувати ЗСУ: діти «Охматдиту» у проєкті бренду вітамінів Perla Helsa

Новини компаній
Створювати міста та підтримувати ЗСУ: діти «Охматдиту» у проєкті бренду вітамінів Perla Helsa, фото-1

Український бренд натуральних вітамінів та добавок Perla Helsa спільно з Національною спеціальною дитячою лікарнею «Охматдит» запустив благодійний проєкт «Створюй та підтримуй». Діти, які проходять лікування у найбільшій дитячій лікарні України, розповіли про свої мрії та креативні ідеї, а також створили дизайн для капсульної колекції упаковок дитячих вітамінів бренду — Омега-3 та вітаміну Dз.

«Цей проєкт почався зі щирого бажання зробити щось приємне та корисне дітям із «Охматдиту». Проте, коли ми ближче познайомилися з командою лікарні, у нас виникла ідея зробити дещо більше, — говорять у Perla Helsa. — Війна показала, що діти — це ті, хто найбільше потребує турботу та опіку. Та водночас діти завжди мають наснагу та натхнення творити. Вони малюють скрізь та за будь-яких умов: на асфальті окупованих міст, на клаптиках паперу у бомбосховищах та лежачи на лікарняних ліжках. Тому виникла ідея подарувати їм можливість побачити свої творіння на упаковках вітамінів».

Після Міжнародного дня захисту дітей команда Perla Helsa відвідала маленьких пацієнтів «Охматдиту», аби передати їм вітаміни для підтримки самопочуття та поспілкуватися про творчість та підтримку (https://www.instagram.com/tv/CewOsI5qLdo/).

Маленькі українці, які пережили неабиякі випробування, розповідали, що хотіли б знімати фільми, малювати картини, ліпити скульптури, будувати будинки та проектувати цілі міста. Вони прагнуть підтримувати своїх маму і тата, сестер та братиків, друзів, від яких тепер їх відділяють кордони країн, та тих друзів, яких віднайшли у лікарняній палаті. Діти «Охматдиту» по-дорослому прагнуть підтримувати ЗСУ, Україну та мир.

«Дивовижно, що діти прямо під час наших міні-інтерв'ю створювали свої малюнки. Вони зображали свій дім у Гостомелі, море і пляж Маріуполя, написи «Слава Україні», веселку, сонце і небо з хмаринками блакитно-жовтого кольору, і навіть пінгвінів, на яких їх надихнули іграшки в лікарні», — розповідають у компанії.

Це лише початок історії цих малюнків. У рамках проєкту «Створюй та підтримуй» компанія випустить капсульну лінійку дитячих вітамінів у дизайні, розробленому малечею.

Долучитися до місії проєкту «Створюй та підтримуй» може будь-хто — варто зрозуміти, чим кожен із нас може бути корисним країні, які може зробити кроки, аби приблизити нашу перемогу. Створювати продукти, пропонувати послуги, реалізовувати благодійні проєкти. Підтримувати бізнес, ЗСУ, економіку країни, допомагати близьким чи незнайомим людям, задонатити в «Охматдит» чи, наприклад, придбати вітаміни українського виробника для себе та рідних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...