• Головна
  • Запорізькі волонтери створюють величезний бронежилет, - ФОТО
16:00, 22 травня 2022 р.

Запорізькі волонтери створюють величезний бронежилет, - ФОТО

Запорізькі волонтери створюють величезний бронежилет,  - ФОТО

У Запоріжжі в волонтерському центрі "Паляниця" створюють незвичайний арт-об'єкт - величезний бронежилет. Волонтери шуткують, що це відповідь російській пропаганді, адже саме російські ЗМІ постійно говорять про те, що на території нашої держави нібито працює багато біолабораторій.

"Ми з ними зв'язались, вони сказали, що вирощують величезного українського воїна і для нього потрібен спеціальний бронежилетик", - шуткують волонтери.

Якщо ж серйозно, то в Центрі вирішили створити експонат, якого немає в жодному музеї світу. Це буде точна копія справжнього бронежилета, але у збільшеному масштабі. Його вага сягатиме 3 тонн.

Як розповів волонтер Геннадій Вовченко, бронік-гігант роблять з автомобільних ресор: "Ми не можемо їх використовувати у виробництві бронеплит для наших бійців, бо вони відбраковані", - пояснив він.

Зварювальники працюють над створенням унікального експонату вже чотири тижні, ще працюватимуть майже стільки ж, бо робота дуже кропітка. Бронік спочатку планують поставити на вході у волонтерський центр, а якщо він буде користуватись попитом, то можливо поїде в "тур" по інших містах.

Раныше 061 писав, що у волонтерському центрі "Паляниця" виготовляють ноші для евакуації поранених бійців. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#волонтери #Паляниця #бронежилет #Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...