• Головна
  • Реставрація ванни: як подбати про акрилове покриття
Новини компаній
11:00, 14 квітня 2022 р.

Реставрація ванни: як подбати про акрилове покриття

Новини компаній

Коли ванна тільки установлюється, вона виглядає бездоганно: білосніжна, міцна  та з гладенькою поверхнею. Та нічого не може служити вічно. Тому через деякий ванна втрачає білосніжний вигляд, на поверхні з’являються тріщинки, яких з кожним днем стає тільки більше.

То що робити у таких випадках? Деякі власники надають перевагу купівлі нової ванної, але це не завжди приносить той результат, на який розраховували. Нова ванна може коштувати дорого, до того ж якість може підвести. Виходить, що клієнт витрачає великі гроші, які себе не виправдовують.

Більш практичним рішенням стане реставрація ванн Львів, тому що дана послуга дозволить отримати чудовий результат набагато дешевше та швидше.

Процес реставрації дозволить не викидати стару ванну, а дозволити їй служити надалі. Достатньо тільки скористатися послугами досвідчених майстрів. Для цього на поверхню ванни наноситься наливний акрил, що приховує недоліки на поверхні. Ванна зуміє прослужити це мінімум 10 років. На проведення робіт, кожен клієнт отримує гарантію, яка діє офіційно.

Що собою представляє послуга реставрації ванн?

Якщо вас цікавить реставрація ванн Луцьк тоді знайти необхідну інформацію на нашому сайті.

Варто зазначити, що сьогодні, є багато оголошень, які пропонують відновлення ванн. Але навіть серед цього різноманіття мало важливої та достовірної інформації щодо проведеної технології. Для того, щоб отримати результат, краще зарані знати, яким чином проходить реставрація.

Зазвичай для цього використовують наливний акрил або емаль. У разі першого варіанту, то результат більш якісний, тому що він довше тримається на поверхні.

  • Спочатку проводить процес шліфування, після чого поверхня проходить знежирення;
  • Далі проводиться шпаклювання сколів;
  • Поверхня нагрівається за допомогою фену;
  • Наноситься акрил.

Акрил повинен розподілятися рівномірно по усій ванні, починаючи з бортів. Процедуру повторюють на стінках та заливають дно. Використовують тільки безпечний матеріал, здатний формувати на поверхні шар у кілька міліметрів. Ванна не деформується при нанесенні ударів. Також ванна довго залишається білосніжною.

Яким чином дбати про акрилову поверхню?

Перед тим, як зробити замовлення на послугу реставрації ванни, можете детальніше на сайті ознайомитися з деякими особливостями.

Досить важливо розуміти, яким чином доглядати з поверхнею акрилу, щоб не було пошкоджень.

  • На поличці треба мати спеціальний засіб для акрилової ванни, періодично ним користуючись;
  • Краще одразу відмовитися від тих хімічних засобів, що занадто агресивно впливають на поверхню;
  • Не зловживайте хімією та жорсткими терками, бо це може нанести пошкодження поверхні;
  • Акрил легко чистити. Достатньо буде застосування м’якої губки. Білий колір може зберігатися навіть під водою поганої якості.

Щоб підтримувати чистоту, варто мити ванну один раз на тиждень. Та у тих випадках, коли виникає дана потреба. Сам же акрил не потребує, щоб до нього відносилися з великими зусиллями и високою увагою.

Всі ці прості правила дозволяють зберігати ванну у кращому стані багато років. Наші майстри гарантують чудово проведені роботи. Але власникам потрібно також докласти мінімум зусиль, що ванна лишалася білосніжною та цілою, не допускаючи навмисних пошкоджень.

Реставрація ванн - це така послуга, яка дозволить подарувати ванній нове життя без зайвих коштів та марнування часу на встановлення нової моделі.

Зробити замовлення можна, не виходячи з дому. Достатньо зайти на наш сайт, почитати інформацію та залишити заявку на проведення реставрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...