• Головна
  • Російські окупанти відпустили з полону мера Приморська
18:07, 31 березня 2022 р.

Російські окупанти відпустили з полону мера Приморська

Російські окупанти відпустили з полону мера Приморська

Попередньо стало відомо, що міського голову Приморська Олександра Кошелевича російські окупанти відпустили з полону.

Про це повідомляють обізнані джерела у Запорізькій обласній військовій адміністрації, передає 061.

Окупанти викрали міського голову ще 29 березня. Зв’язок з ним був обірван. Відомо, що на початку військові не змогли дістатися до мера і захопили його батька та повезли в сторону Бердянська, де мають штаб. Кошелевич тоді обміняв себе на нього.

Відомо, що міський голова виступав проти окупації та разом з городянами виходив на площу, співав гімн України та вивішував український прапор.Олександр Кошелевич відмовився від співпраці з окупантами та публічно говорив про те, що "Приморськ - це Україна".

Також сьогодні стало відомо, що викрали міського голову міста Молочанськ Ірину Липку та її заступника Віталія Рєпіна, а також секретаря ради Ольгу Гарбуз.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 14 по 30 березня на території Запорізької області військові рф затримали 58 людей. На ранок 30 березня 38 перебувають в заручниках військових рф, 20 – звільнені. Щодо того, хто ці люди, яких викрали окупанти, то згідно інформації, серед них 1 нардеп (Олександр Пономарьов), 11 представники органів місцевого самоврядування (з них 5 звільнено), 2 – журналісти (Вікторія Рощина “Громадське” - звільнена, у полоні перебуває Ірина Дубченко), 2- співробітники поліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Кошелевич. викрадення #Приморськ #Молочанськ #батько #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...