• Головна
  • Магазин автотоварів lido.ua знову працює
Новини компаній
15:05, 31 березня 2022 р.

Магазин автотоварів lido.ua знову працює

Новини компаній

Після короткої паузи з початку війни, популярний в Україні автомагазин з товарами для автомобіліста та всім для дому відновив свою роботу з 14-го березня 2022-го року. Першою причиною до повернення керівництво інтернет-магазину автотоварів lido.ua називає необхідність рятувати українську економіку і платити зарплати дорогим серцю співробітникам. Маркетологи ЛІДО продовжили знижки аж до перемоги ЗСУ.

Магазин автотоварів lido.ua знову працює, фото-1

Найпопулярніші категорії сайту: автоаксесуари, автохімія, мастила для автомобіля, інструменти, електрообладнання, автолампи. А останнім часом каністри та лійки. Зазвичай автоаксесуари купують на подарунок будь-якому власнику машини, будь-якого віку та статі. Взагалі, подарунок - найчастіша причина покупки. Популярністю користуються набори автомобіліста, автомобільні компресори, домкрати, зарядні пристрої для автомобіля. Та найбільше з усіх на подарунок бажають купити потужний автомобільний пилосос. Автопилосос працює від прикурювача машини, але також є пилососи акумуляторні. Вибір пилососа для машини залежить від очікуваного бюджету. Моделі пилососа для автомобіля, що працюють від прикурювача дешевші й нічим не поступаються акумуляторним, довжини кабелю вистачить навіть для прибирання багажнику.

Як і раніше, магазин дає гарантію на всі придбані товари. Як і раніше, намагається відправити всі замовлення в день самого замовлення, та зараз бувають затримки. Гарантійні талони з печатками виписують справно. Доступна оплата карткою, розстрочка, оплата частинами та кредит від ПриватБанку. Всі товари оригінальні, включаючи оригінальне машинне масло. Відправка здійснюється у всі доступні відділення Нової Пошти. За потреби відправляють доставку Justin.

П.С. На сайті lido є багато товарів бренду Белавто. Насправді це не білоруський бренд, а польський, заводи якого завжди були в Китаї - пояснюють виробник і менеджери магазину. Цілком можливо, скоро зареєстрований в Польщі Belauto проведе ребрендинг, щоб позбутися назви з негативною конотацією, яка раніше натякала на якість виробів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...