• Головна
  • ЖК Osnova - майбутнє будується вже сьогодні
Новини компаній
09:00, 17 вересня 2021 р.

ЖК Osnova - майбутнє будується вже сьогодні

Новини компаній

Ми нещодавно розповідали про початок будівництва ЖК Osnova в Олександрівському районі Запоріжжя. Близьке розташування до центру, велика кількість магазинів і, водночас, маса зелені навколо роблять проживання максимально комфортним. Над зведенням будинку працює Перший національний забудовник Prostir.

Хід будівництва ЖК Osnova

Маючи величезний багаж досвіду у будівництві промислової нерухомості, забудовник зайшов у сегмент багатоповерхових житлових новобудов. Керуючись досвідом успішно реалізованих проектів, Prostir хоче зробити Запоріжжя ще кращим містом з сучасною архітектурою.

У своєчасному виконанні робіт забудовником немає потреби непокоїтися, адже у нього великий досвід у промисловому секторі, де зведення будівель ведеться із жорстким дотриманням термінів. Тож, забудовник Prostir взявся за роботу із задоволенням та великим завзяттям, бажаючи у ЖК Osnova презентувати себе широкому загалу.

Хід будівництва ЖК Osnova

Цей житловий комплекс є не дуже великим, він нараховує всього 226 квартир. Тому строки здачі будівлі в експлуатацію доволі стислі - IV квартал 2022 року. І роботи на будмайданчику ведуться повним ходом.

Житловий комплекс Запоріжжя

Зведення ЖК Osnova розпочалося два місяці тому, та вже зараз забудовник Prostir може похизуватись великою кількістю зробленої роботи: проведені підготовчі роботи на території, виритий котлован глибиною приблизно 1,7- 1,8 м, під усіма чотирма секціями. Улаштовано 327 буроін'єкційних паль, котрі успішно пройшли випробування на міцність, навантаження під час випробування досягало 280 тонн, тому можна рухатися далі.

ЖК Osnova Запоріжжя

Під час будівництва використовуються тільки найкращі та найсучасніші технології і матеріали, до вибору котрих забудовник відноситься дуже прискіпливо, ставлячи затишок і комфорт майбутніх мешканців ЖК Osnova на перше місце.

Зараз вже ведеться улаштування стрічкових ростверків - це частина фундаменту, яка потрібна для з’єднання всіх паль між собою та рівномірного розподілу навантаження від несучих елементів будівлі. І вже розпочалася підготовка до улаштування монолітної конструкції. Така конструкція передбачена тільки на першому поверсі для того, щоб була можливість облаштувати великі вітражні вікна, забезпечивши при цьому необхідні несучі здібності елементів будівлі.

Введення будинку в експлуатацію заплановане на кінець 2022 року, такі швидкі темпи будівництва зебеспечує злагоджена розумно побудована схема роботи та управління будівництвом, а також використання сучасних матеріалів і технологій.

Інвестиції у нерухомість

Отже, не доведеться довго чекати на те, щоб зайти у свою, омріяну квартиру та насолоджуватись проживанням у сучасному, затишному та комфортному житловому комплексі Osnova.

Тим, хто планує придбати квартиру як об'єкт інвестування, також можна розраховувати на швидке повернення активів. Вже за рік “з хвостиком”, коли будинок буде введено в експлуатацію, ціни на квадратний метр зростуть як мінімум на 25%. Тому перепродати квартиру у повністю готовому будинку можна буде дуже вигідно.

Слідкуйте далі за темпами будівництва та новинами стосовно зведення ЖК Osnova. Забудовник Prostir прийшов у Запоріжжя надовго з великими планами та натхненням зробити його гарним, сучасним європейським містом, яке буде привабливим для життя, бізнеса та інвестицій. Головна мета Першого національного забудовника Prostir - робити життя людей комфортнішим та якіснішим, саме на це очікує і Запоріжжя. Тому забудовник наразі вкладає всі сили, енергію і час, щоб рідне місто розвивалося, росло та набувало нового вигляду.

Детальну інформацію можна дізнатись, звернувшись до офісу, який знаходиться поряд з ЖК Osnova за адресою:

м. Запоріжжя, вул. Поштова 117, телефон: +38 (063) 650 20 20

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЖК Osnova #ЖК Запоріжжя #Житловий комплекс Запоріжжя #Інвестиції у нерухомість
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...