• Головна
  • Чи інвестують сьогодні в Запоріжжі: великі зміни від INVEST FORUM
Новини компаній
13:00, 9 серпня 2021 р.

Чи інвестують сьогодні в Запоріжжі: великі зміни від INVEST FORUM

Новини компаній

Україна наразі вважається першою державою у світі, в якій електронний паспорт офіційно назвали юридичним аналогом звичайного паперового. І це є великий крок вперед для нас. Але, на жаль, прогрес не дійшов до інвестицій. Люди чи бояться, чи не вміють, чи не хочуть, або ж все разом. І так ми всі чекаємо, коли щось радикально та безповоротно покращить наше життя.

Дайте відповідь на одне питання. Що потрібно зробити, аби економіка України та рідного міста зросла? Усі в один голос відповідають – треба правильно інвестувати. Зараз пригадаємо той факт, коли наші батьки, бабусі та дідусі лишилися ні з чим в кінці 2000-х. Люди зберігали всі свої вкладення та накопичення на ощадкнижках, де були немалі гроші. Тепер нам стає зрозуміло, звідки взялися страхи до інвестицій. Бо людина, яка одного разу вже пережила фінансову кризу у своєму житті, а зараз відчуває нестабільність та недовіру до схожих «маніпуляцій» (особливо під час карантину та пандемії), не буде робити зайвих кроків. Ліпше ховати гроші під матрацами чи у банках? Риторичне питання. Давайте разом з вами проаналізуємо, а як же краще для нас?

Інвестувати надійно, просто та без ризиків

Чи інвестують сьогодні в Запоріжжі: великі зміни від INVEST FORUM, фото-1

Генеральний директор компанії-забудовника Sensar Марк Марченко ініціював організацію масштабного форуму про інвестиції у Запоріжжі — INVEST FORUM. Перед нами постала мета – сформувати інвестиційну культуру у Запоріжжі – ми готові взяти цю відповідальність. Розумійте, що будь-який страх – є нормальною реакцією на початок нової справи. Особливо, якщо ним керує негативний досвід капіталовкладень у минулому та нестача знань сьогодні. Але це все дрібниці, які легко подолати. Ми намагаємося укорінити запоріжцям культуру нового інвестування з INVEST FORUM, та впевнені, що місто зможе вийти на шлях вперед.

Директор компанії Sensar та керівник відділу продажу Олена Бартуль щоденно проводить зустрічі з інвесторами й вже не уявляє свого життя без переговорів. Ми розуміємо, як правильно працювати з інвестиціями, аби у подальшому не виникало помилок, і хочемо поділитися набутим досвідом з іншими. Сьогодні питання фінансових вкладень стоїть гостро, тому його треба вирішувати глобально. INVEST FORUM — наша відповідь на клієнтський запит!

Ми не будемо обмежуватися лише аналізом накопичень у нерухомість. Більше 20-ти ТОП спікерів з усієї України зібралися разом, щоб поділитися з кожним, як інвестувати у готовий бізнес, фондовий ринок, стартапи тощо. Ось невеличкий список деяких з них:

  • Андрій Міма — співзасновник компанії LUN.UA та Flatfy.
  • В’ячеслав Климов — засновник компанії Нова Пошта.
  • Тарас Сердюк — засновник мережі ресторанів MAFIA.
  • Марк Марченко — генеральный директор компанії-забудовника Sensar.
  • Олесь Тимофєєв — засновник компанії Genius Marketing.
  • Кирило Куницький — засновник міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор».
  • Олена Бартуль — директор забудовника Sensar та керівник відділу продажу.
  • Ерік Найман — керуючий партнер інвестиційної компанії HUG'S. Практикуючий трейдер.
  • Владислав Савченко — засновник міжнародної групи компаній Powercode, експерт в питаннях IT та кризового менеджменту.
  • Михайло Рітчер — співзасновник WOTAN та «Академії Рітчера».
  • Олександр Колб — генеральний директор digital-агентства Promodo.
  • Конрад Шинске — регіональний директор OVB Європа.
  • Андрій Мудрієвський — директор OVB Україна.

Велика подія вже цієї осені!

1 жовтня в ПС «Юність» відбудеться довгоочікуваний INVEST FORUM, який за попередніми даними налічує рекордні 2000 учасників. Навіщо? Аби кожен запорожець знав і практично розумів систему правильного та грамотного інвестування. Разом з вами ми відкриємо Запоріжжю нові можливості для розвитку не тільки у майбутньому, а вже зараз – сьогодні!

Збираючись взяти участь у INVEST FORUM, ви рухаєтесь у правильному напрямку, підтримуючі рідне місто! Інвестиції – це новий рівень вашого життя!

Отримати більш детальну інформацію про форум та придбати квитки можна тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...