• Головна
  • Є клієнти, які вже брали по шість кредитів на авто у нас - Креді Агріколь
Новини компаній
15:00, 21 липня 2021 р.

Є клієнти, які вже брали по шість кредитів на авто у нас - Креді Агріколь

Новини компаній

Покупка авто – приємний процес, а кредит – справа відповідальна. Проте уважно дослідивши ринок, можна не тільки обрати надійного фінансового партнера, а й заощадити кошти завдяки кредиту. Як саме – розповідають у банку, який вже 13 років головний в Україні у сфері автокредитування.

Автомобільні імпортери часто об’єднують свої зусилля з банками та пропонують клієнтам найвигіднішу ціну. Для максимального комфорту клієнтів, банки також пропонують обрати зручний щомісячний платіж. В цілому є два варіанти погашення кредиту: класичний із рівномірними щомісячними платежами протягом усього періоду та ануїтет, коли на початку строку погашення розмір щомісячного платежу значно більший.

Деякі учасники ринку також мають ексклюзивні пропозиції. «Щоб зменшити суму щомісячного платежу по автокредиту та отримати унікальну можливість змінити свій автомобіль вже через 3 роки на нову, ми пропонуємо спеціальну програму із залишковим платежем «TOYOTA Легко!». Наприклад, клієнт оформлює кредит строком на 3 роки з первинним платежем 30% від вартості автомобіля. Потім погашає 40% тіла кредиту протягом 3 років, а решту 30% – одноразово, останнім платежем або офіційний автомобільний дилер Тойота викуповує старий автомобіль, а клієнт знову отримує новий по програмі «TOYOTA Легко!», - розповідає Роман Буніч, директор департаменту продажу через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь.

Завдяки автокредитам від Креді Агріколь 66000 щасливих українців щодня подорожують на власних авто. «Прихильність та довіра клієнтів до банку – предмет особливої гордості для нас. Є клієнти, які вже брали по шість кредитів на авто у Креді Агріколь!» - відзначає Роман Буніч.

Є клієнти, які вже брали по шість кредитів на авто у нас - Креді Агріколь, фото-1

При виборі фінансового партнера, необхідно детально ознайомитися з умовами кредитування, умовами кредитного договору, додатковими витратами: нотаріус, страхування тощо. «Не поспішайте довірятися чиїмось рекомендаціям, вивчіть ринок та порівняйте умови кредитування. В цьому вам допоможуть менеджери банку, а також інформація на сайтах банків, зокрема онлайн-калькулятори. У 80% випадків в дилерських центрах в Україні купівлю авто супроводжує кредитний консультант, який проконсультує вас», - розповідає Роман Буніч.

Як часто українці купують авто в кредит та як на цей ринок вплинув COVID-19

Згідно з даними ринку частка автокредитів у загальному продажі авто за останні п'ять років зросла з 15 до 35%. Продавці і покупці звикли до кредиту, як до зручного інструменту і це пояснюється кількома причинами. «По-перше, дилери охоче просувають автокредитування. По-друге, на ринку стало більше банків, які займаються автокредитами. По-третє, клієнти стали більш обізнаними та фінансово грамотними», - розповідає Роман Буніч. За словами експерта, в Україні формується дійсно цивілізований ринок з дуже якісним продуктом, який доступний навіть не у всіх країнах Європи. Він зростає органічно, враховуючи стан економіки та доходи українців. При цьому карантин майже не вплинув на попит – клієнти, як і раніше активно купують нові авто в кредит. Цьому сприяє також зниження вартості автокредитування – мінімум на 2,5-3% протягом останніх двох років. Квітень 2021 для Креді Агріколь видався рекордним. Банк уклав 660 угод з автокредитування на загальну суму 315 млн грн. «Цей рекорд - результат довготривалої роботи. Ми реалізували низку змін, які підготували заздалегідь. Вони стосуються швидкості прийняття рішень, пакету документів, можливості фінансування КАСКО в кредит. Ми оновили продукт без довідки про доходи з початковим внеском 50%, а також переглянули і спростили внутрішні правила погодження заявок на кредит», - пояснює Роман Буніч.

Якщо автомобіль, то в Креді Агріколь

Креді Агріколь видає кожен третій кредит на авто. Чому такий високий рівень довіри з боку клієнтів? «По-перше, ми займаємося автокредитуванням давно і маємо всі необхідні інструменти для якісної роботи. По-друге, ми видаємо по 30-50 кредитів на день, бо маємо гарну експертизу, розвинений центр прийняття рішень та професійну команду. Крім того, ми єдиний банк на українському ринку, який має сертифікат ISO 9001 з автомобільного кредитування. А це – гарантія якості обслуговування клієнтів. Ми постійно працюємо над швидкістю процедур, вдосконалюємо їх», - розповідає Роман Буніч. Банк дотримується комплексного підходу до автолюбителів, який включає в себе не тільки автокредитування, але і супутні послуги, які будуть корисними клієнту. В Креді Агріколь пропонують оформлення страхових продуктів від партнерів банку та кредитну картку "DriveCard", яка розширює фінансові можливості клієнта. Експерти ринку високо оцінюють роботу банку. Так, Креді Агріколь вже шостий рік поспіль лідер у номінації «Автокредит» щорічного рейтингу «50 провідних банків України.

Є клієнти, які вже брали по шість кредитів на авто у нас - Креді Агріколь, фото-2

Креді Агріколь перший в автокредитуванні шостий рік поспіль

На питання, яким брендам українці надають перевагу, у банку відповідають: їх завдання – не продати конкретний бренд авто, а здійснити автомобільну мрію клієнта, зробити так, щоб він залишився задоволеним і ще не раз повернувся до Креді Агріколь. Експерт додає, що банк має ексклюзивні умови кредитування з понад 15 провідними автовиробниками, серед яких: Renault, Citroen, Peugeot, Toyota, Nissan, Opel, Mazda, Suzuki, BMW та інші. Завдяки цьому клієнти отримують максимально широкий вибір та вигідні умови кредитування. Є пропозиції з авансовим внеском лише від 10% вартості авто.

Подати заявку на кредит просто: в автосалоні треба звернутися до кредитного менеджера та заповнити анкету. Банк ухвалює рішення по кредиту приблизно 2-3 години.

Є клієнти, які вже брали по шість кредитів на авто у нас - Креді Агріколь, фото-3

Креді Агріколь – ексклюзивний фінансовий партнер акції  "Автомобіль року в Україні"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...