• Головна
  • Як підвищити ефективність систем GPS-моніторингу?
Новини компаній
09:00, 16 грудня 2020 р.

Як підвищити ефективність систем GPS-моніторингу?

Новини компаній
Як підвищити ефективність систем GPS-моніторингу? , фото-1

Сьогодні все більше підприємств, які надають послуги з перевезень або мають власний автопарк, використовують системи GPS-моніторингу та оперативного контролю транспортних засобів. Такі системи дозволяють у реальному часі відстежувати місцезнаходження автомобілів, їх маршрут, швидкість та інші параметри, що допомагає зменшити експлуатаційні витрати та підвищити ефективність роботи автотранспорту. Проте на результативність впровадженої системи GPS-моніторингу прямо впливає точність отриманої інформації, яка в свою чергу залежить від того, чи достовірні результати вимірювань видають встановлені датчики.

Спеціалісти ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» на базі еталонного приймача GNSSCH-4719 надають метрологічні послуги з перевіряння систем контролю транспорту GPS/GPRS та спідометрів (у тому числі без демонтажу з транспортного засобу). За результатами перевіряння видається сертифікат, що засвідчує відповідність даних засобів вимірювальної техніки метрологічним вимогам щодо використання за призначенням.

Це сприятиме  підвищенню рівня оперативного керування автотранспортом, збільшенню ефективності його використання, встановленню прозорих відносин з клієнтами та допоможе зменшити витрати на утримання рухомого складу й уникнути суперечливих питань, що можуть виникати між керівниками підприємств і водіями.

Чекаємо на Вас за адресою:

м. Запоріжжя, вул. Антенна, 10,

тел.: (061) 289-98-73

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#системи GPS моніторингу #системы GPS мониторинга #поверка запорожье #метрологічні послуги запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...