• Головна
  • Регіональний марафон «AQUA FARMING-2020»: корисні ідеї для розвитку рибного бізнесу
Новини компаній
12:00, 7 грудня 2020 р.

Регіональний марафон «AQUA FARMING-2020»: корисні ідеї для розвитку рибного бізнесу

Новини компаній
Регіональний марафон «AQUA FARMING-2020»: корисні ідеї для розвитку рибного бізнесу

8 грудня стартує Регіональний онлайн-марафон «AQUA FARMING-2020» (Запоріжжя-Миколаїв-Одеса). Про можливості водного фермерства, нові ідеї для створення бізнесу у рибній галузі говоримо з науковцями, підприємцями, аналітиками.

Співорганізатор заходу - Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати запрошує до участі власників та керівників бізнесу, що працюють у сфері водного фермерства, а також всіх підприємців, зацікавлених у відкритті бізнесу в галузі аквакультури.

9 грудня до дискусії долучаться експерти Інституту рибного господарства і екології моря (м. Бердянськ). Це єдина в Україні наукова установа, що забезпечує комплексні рибогосподарські дослідження для Азовського та Чорного морів. В Інституті діє єдина в системі управління Держрибагентства лабораторія генетичних досліджень риб.

Зокрема, у програмі конференції заплановані виступи директора Інституту рибного господарства та екології моря, кандидата біологічних наук Леоніда Ізергіна, заступника директора з наукової роботи, кандидата біологічних наук Костянтина Дем’яненка.

Практичним досвідом і амбітними проєктами поділиться директор ТОВ «Акваферма «Тилігул» Любомир Гайдамака. Підприємець зазначає:

«Я твердо вірю в майбутнє аквакультури в нашій країні. І не тільки вірю, але кожного дня працюю над тим, аби все-таки показати, що зміни в цій області можливі. Тому я вже кілька років працюю над реалізацією проєкту, котрий дасть можливість для активного розвитку наших південних областей: будівництво господарства повного циклу по вирощуванню білоногої креветки ваннамей. Ми матимемо всі можливості для успішної реалізації цього проєкту в Миколаївській області: інкубатор (посадковий матеріал), товарне вирощування до 300 тонн на рік на першому етапі, переробний, комбікормовий цехи. Дане підприємство буде виступати в якості аквакультурного хаба, де фермери з південних регіонів матимуть можливість отримати посадковий матеріал, корми, здати на переробку вирощену продукцію, а також навчитися технології вирощування».

Також до уваги учасників конференції – такі практичні кейси:

• Інтерактивна економіко-географічна карта можливостей водного фермерства півдня України AQUAMAP, що допоможе обрати місце для створення акваферми та визначити аквакультури, придатні для вирощування на обраному водному об'єкті.

• Аналітичне дослідження «Аквафармінг в Україні. Стан та перспективи».

• Готовий чек-ліст з відкриття та запуску акваферми в Україні, включаючи порядок, способи подання та одержання необхідних дозвільних документів.

• Практичні поради від найбільший гравців ринку аквакультури в Україні.

• Готові технічні рішення щодо проектування та експлуатації УЗВ.

• Рекомендації щодо обладнання та технологій вирощування аквакультур.

• Профільна аналітика та актуальна інформація ринку рибної продукції та аквакультур, що дозволить підприємцям бути в курсі щодо можливостей росту та розвитку їх бізнесу.

Участь у конференції БЕЗКОШТОВНА для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів. Захід організований за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Конференція проходить в рамках щорічного засідання Європейської морської спільноти European Maritime Day (EMD).

Заповнити аплікаційну форму на участь у марафоні можна за посиланням:https://form.jotform.com/203302711542340

Детальніше:

Тел.: +38 (050) 484 11 97; email: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Останні новини
Оголошення
live comments feed...