• Головна
  • Приєднуйтесь до бізнес-сесій від Запорізької торгово-промислової палати!
Новини компаній
17:00, 2 грудня 2020 р.

Приєднуйтесь до бізнес-сесій від Запорізької торгово-промислової палати!

Новини компаній

Запорізька торгово-промислова палата запрошує до участі у серії безкоштовних онлайн-заходів у рамках регіонального кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» в Запорізькому регіоні.

Приєднуйтесь до бізнес-сесій від Запорізької торгово-промислової палати!, фото-1

Вже завтра, 4 грудня допомагаємо будувати стратегію фандрайзингу (залучення ресурсів) саме для вашого бізнесу на вебінарі «Фандрайзинг для МСБ».

Наша спікерка: Ольга Маліхатко, голова громадської організації «ІНГРІВ», приватна підприємниця, сертифікована бізнес-тренерка Міжнародної організації праці ILO.

10 грудня відбудеться бізнес-сесія на тему: «Інтернаціоналізація та експорт – ролі та можливості кластерних організацій».

Про переваги кластерів у виході на міжнародні ринки поговоримо з представниками Харківського ІТ-кластеру, Кластеру автопрому «Закарпаття», ГО «Український органічний кластер», Львівського ІТ-кластеру. Власним досвідом поділяться і представники Запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування».

11 грудня – вебінар «Як побудувати модель ефективного виробництва».

14 грудня – бізнес-сесія «Покращення операційної ефективності промислових підприємств МСБ»

Реєстрація:

https://forms.gle/MC1TsuASsZB2p45T6 <https://forms.gle/MC1TsuASsZB2p45T6>

тел.: 050-484-11-97

е-mаіl: oso@ссі.zр.uа

Дякуємо сайту «061» за інформаційну підтримку діяльності кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування»!

Довідково

Проєкт «Кластер «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» реалізується Запорізькою торгово-промисловою палатою в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...