• Головна
  • Як Олена Обухівська в Запорізькому університеті осучаснила кейси Бернейса, - ФОТО, ВІДЕО
Новини компаній
09:00, 3 жовтня 2020 р.

Як Олена Обухівська в Запорізькому університеті осучаснила кейси Бернейса, - ФОТО, ВІДЕО

Новини компаній
Як Олена Обухівська в Запорізькому університеті осучаснила кейси Бернейса, - ФОТО, ВІДЕО

Як визначити власні сильні компетенції? Наскільки актуальні в наших реаліях найвідоміші класичні піар-кейси? Як осучаснити Гегеля і Платона? Хто придумав прес-реліз? Як по-сучасному інтерпретувати Лі та Бернейса? Як правильно застосовувати піар-технології та техніку маркетингу?

З мотиваційною лекцією перед студентами-піарниками Запорізького національного університету нещодавно виступили Олена Обухівська, директорка з комунікацій комапнії Arricano, та Вардуі Батракова, директорка ТРК City Mall.

"Моя ціль - вмотивувати студентів знайти свою сильну сторону. Оскільки ми сьогодні спілкувалися зі студентами зі спеціалізації "реклама, маркетинг, піар", мені хотілося зробити саме мотиваційну лекцію а також інтегрувати фундаментального філософського критичного мислення у практику. Та найголовніше було - це "розбити на молекули" класичні піар-кейси: Айві Лі, Бернейса... Наприклад, про сніданки - "яєшня та бекон". Про мило - чому воно плаває? Хто придумав прес-реліз? Як Айві Лі врятував репутацію Рокфеллера?

Власне, ми повправлялися  на життєвих кейсах та в тому, як можна їх інтегрувати у свої майбутні професійні стартапи", - каже Олена Обухівська.

Про мотиваційний характер візиту додає Вардуі Батракова:

"Мета нашого візиту сьогодні до Запорізького національного університету - мотивувати молоде покоління до більш успішного формату життя у подальшому, показати, що вже у молоді роки вони можуть створити власний бренд. Пояснити, як правильно використовувати піар, як правильно використовувати техніку маркетингу? Сподіваємося, що у майбутньому їм ці знання допоможеуть".

Обидві лекторки не лише поділилися зі студентами цікавою та корисною інформацією, але й використовували активні форми спілкування, залучаючи слухачів до процесу подачі нової інформації, пропонуючи формат "питання - відповідь".

Лекція Олени Обухівської була цікавою не лише за формою подачі, але, насамперед, за змістом, адже лекторка, розказавши про найвідоміші класичні піар-кейси, детально розповіла про те, як сьогодні можна застосовувати їх у діяльності піарника. А ще вона дала пораду щодо найважливішого, що турбує активну молодь - з чого почати свою професійну діяльність? Куди рухатись? Як зрозуміти, яка дорога гарантовано приведе до успіху?

За словами директорки з комунікацій компанії Arricano, головне - правильно визначити власні сильні компетенції, вміння, таланти, здібності, про котрі може знати тільки сама людина. Точне визначення власної сильної сторони підкаже і сферу застосування цих здібностей, у якій людина зможе їх розвинути, самореалізуватися і стати успішною.

Як Олена Обухівська в Запорізькому університеті осучаснила кейси Бернейса, - ФОТО, ВІДЕО , фото-1

Цікава презентація, ерудиція лекторки, володіння нею комунікаційними інструментами для зацікавлення і мотивації аудиторії мали вплив на юних слухачів, котрі не лише схотіли детальніше з'ясувати деяку інформацію, але й послухати лекції Олени Обухівської у майбутньому.

Практичною і мотиваційною була інформація директорки ТРК City Mall Вардуі Батракової, адже вона поділилася з молоддю дуже особистим досвідом, який, водночас, може мотивувати інших.

Як  здолати стереотипи у спілкуванні з роботодавцем і очолити велику компанію в період, коли жінку, зазвичай, взагалі неохоче приймають на роботу? Як поєднувати значні професійні навантаження з особистим життям? Чому важливо навчатися "тут і зараз", а не сподіватися на те, що у майбутньому на це ще вистачить часу?

Як Олена Обухівська в Запорізькому університеті осучаснила кейси Бернейса, - ФОТО, ВІДЕО , фото-2

Всі ці питання були відверто розкриті перед студентами, вони також змогли уточнити окремі моменти, які їх зацікавили особливо.

Водночас Вардуі розкрила деякі власні професійні секрети, розповіла, як це - керувати великим торгівельно-розважальним комплексом? Які виклики бувають у її роботі? Як вдається поєднувати керівну посаду з родинними функціями?

Як Олена Обухівська в Запорізькому університеті осучаснила кейси Бернейса, - ФОТО, ВІДЕО , фото-3

Віта Березенко, завідувачка кафедри теорії комунікації, реклами та зв'язків з громадськістю, доктор наук із соціальних комунікацій, професор, подякувала гостям за цікаві лекції, відзначивши, що для студентів важливо спілкуватися з практиками. Відчувалося, що їм сподобалися цікаві кейси та інтегрування  класичного у сучасну практику. При нагоді їм стануть і життєві поради з власного досвіду і приклади того, як можна осучаснити класичні технології, вже перевірені часом.

Як Олена Обухівська в Запорізькому університеті осучаснила кейси Бернейса, - ФОТО, ВІДЕО , фото-4

Віта Березенко висловила сподівання про наступні зустрічі у стінах Запорізького національного університету.

Завершилася зустріч спільною фотосесією. 

Як Олена Обухівська в Запорізькому університеті осучаснила кейси Бернейса, - ФОТО, ВІДЕО , фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кривойРог #новости #0564ua #зну #піар
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...