• Головна
  • Docudays UA: запорожцев приглашают посмотреть документальный фильм "Українські шерифи"
17:14, 25 червня 2020 р.

Docudays UA: запорожцев приглашают посмотреть документальный фильм "Українські шерифи"

Завтра, 26 июня, в 20:00 в рамках фестиваля "Docudays UA" запорожцы смогут посмотреть документальный фильм "Українські шерифи".

Об этом 061 рассказала организаторка показа Виктория Верес.

"Документальний фільм про життя в українському селі - Стара Збур'ївка, що на Херсонщині, вже на слуху, адже його відзначили на Амстердамському фестивалі документальних фільмів IDFA.
Для охорони порядку громада села обирає двох шерифів: 50-річного Віктора Кривобородька і 44-річного Володимира Рудковського.
"Цей фільм є захопливим та сповненим гумору, універсальним портретом громади, що намагається дати лад щоденній невдоволеності, непорозумінням і втримати мир шляхом винахідливості, терпіння та здорового глузду", - цитує висновок журі IDFA український фестиваль Docudays UA. "Українські шерифи" - це погляд на новітню історію країни через життя маленького південного села!", - говорится в описании к фильму.

Фильм должны были показывать на открытой площадке Запорожского областного центра молодежи, но поскольку карантин продлили, показ перенесли в онлайн. Попасть на онлайн-показ можно, зарегистрировавшись по этой ссылке: https://cutt.ly/3uHqYRD.

Docudays UA: запорожцев приглашают посмотреть документальный фильм "Українські шерифи", фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#запорожье #кино #онлайн #докудейс #docudays
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...