• Головна
  • Цитрус Академія відкрила двері до digital-професій на IT Forum
Новини компаній
17:00, 15 жовтня 2019 р.

Цитрус Академія відкрила двері до digital-професій на IT Forum

Новини компаній

Фахівці Цитрус Академії долучилися до International IT Forum 2019 в Запоріжжі. Ця подія зібрала під одним дахом представників бізнесу, IT-індустрії, проактивних громадян та всіх, хто розуміє роль технологічних інновацій у сучасному світі. Більше 12000 учасників з 10+ країн, 6 спікерів міжнародного рівня та 100% практичних кейсів — це було щось.

Цитрус Академія відкрила двері до digital-професій на IT Forum, фото-1

Цитрус Академія не могла залишатися осторонь такої можливості, адже вона завжди там, де високі технології, сучасні знання і професії майбутнього. Академія була представлена великою окремою зоною, де презентувала одразу 3 освітні напрями: YouTube-блогерство, мобільну фотографію і робототехніку.

Цитрус Академія відкрила двері до digital-професій на IT Forum, фото-2

3 освітні напрями — це 3 локації відкритих майстер-класів, які проводили сертифіковані тренери зі значним досвідом:

Мобільна фотографія

Тут кожен бажаючий мав змогу попрактикуватися у предметній фотографії та жанрі flat lay зокрема. Цитрус Академія надала усе необхідне для майстер-класу: фон, світло і власне предмети для зйомки. Тренер навіть ділився своїм смартфоном зі всіма, хто сумнівався у можливостях власної камери.

Цитрус Академія відкрила двері до digital-професій на IT Forum, фото-3

YouTube-блогерство Академія підготувала імпровізовану YouTube-студію з камерою, світлом, фоном та мікрофонами. Все для того, щоб учасники майстер-класів змогли спробувати себе у ролі популярного блогера, що бере інтерв’ю у відомої персони. Кожен, хто скористався цією можливістю, був надзвичайно мотивованим на подальші успіхи в YouTube.

Робототехніка Ця зона перетворилася на справжню майстерню майбутнього, де програмують, збирають і керують роботами. Учасникам аж не вірилось, що трохи більше, ніж за годину їм вдалося поглибити знання точних наук, познайомитися з технічними нюансами робототехніки та навіть з елементарною мовою програмування Scratch.

Цитрус Академія відкрила двері до digital-професій на IT Forum, фото-4

За весь день через локації Цитрус Академії пройшло більше 150 людей різного віку, адже для навчання тут практично не існує вікових обмежень. Тренери з великим ентузіазмом навчали як підлітків, так і літніх людей — наприклад, на курси робототехніки можна йти вже у 5-річному віці. Навчальні програми легко адаптуються: тренер може провести заняття, в якому будуть і маленькі, і дорослі, надаючи персональний зворотній зв’язок кожному студенту.

Цитрус Академія — це місце, де сучасні люди зустрічають майбутнє!

Facebookfacebook.com/academy.citrus.ua/

Instagraminstagram.com/citrus_academy/

Telegramt.me/citrus_academy

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#цитрус академия
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...