• Головна
  • Біляївський Комбінат став прикладом соціально відповідального бізнесу та активного співробітництва з громадою
Новини компаній
10:39, 11 жовтня 2019 р.

Біляївський Комбінат став прикладом соціально відповідального бізнесу та активного співробітництва з громадою

Новини компаній

Останні 2 роки були принципово важливими для ТОВ «Біляївський збагачувальний Комбінат». Ідея побудувати на пустому місці нове виробництво саме по найсучаснішій європейській технології стала дійсно амбітним завданням. І співробітництво з лідером в проектуванні підприємств з видобутку каолінів німецькою компанією AKW A + V GmbH дозволило запропонувати оптимальні рішення саме для роботи на Біляївському родовищі. При цьому проект по економічній ефективності, безпечності та використанні ресурсів відповідає саме європейським стандартам та вимогам до таких виробництв, а вони значно вищі за українські.

Реальним своїм досягненням керівництво Біляївського Комбінату вважає успіх програми соціального партнерства з місцевою громадою. Вже на перших зустрічах з мешканцями Вільнянська та сіл Павлівської громади автор концепції створення підприємства Олександр Вотинцев пообіцяв, що Комбінат вже сьогодні впровадить ту модель, яка притаманна Європі, коли окрім чесної сплати податків, підприємство співпрацює з місцевою громадою, де розташоване, в вирішенні соціальних питань та розвитку інфраструктури. Завдяки механізму співпраці з людьми допомога надавалась тим, хто її дійсно потребував.

Безумовно увага приділялась людям похилого віку, багатодітним сім’ям та малозабезпеченим одиноким громадянам. За їх заявками надавалась допомога в придбанні ліків, медичного обладнання, слухових апаратів, в проведенні лікування в медичних установах, а також виконувались питання придбання окремої побутової техніки, ремонт житлових приміщень після пожеж чи інших лих, утеплення будинків, завезення дров взимку та багато іншого.

Але центром уваги стала допомога дітям та молоді Павлівської громади, сприяння створенню умов для їх розвитку, насиченому дозвіллі тощо. В цьому напрямку була налагоджена постійна співпраця з комунальним закладами освіти та культури громади, а також зі спортивними клубами, федераціями, окремими центрами для перебування молоді тощо.

Всіх успішних заходів і не перерахуєш, але нещодавні слід назвати. За допомогою Комбінату Клуб військово-спортивних багатоборств «Патріот» в Вільнянську отримав нове обладнання, постійно надається допомога в участі юних спортсменів в змаганнях за межами Запорізької області, в свою чергу дитячому центру на базі церкви «Віфанія» було подаровано тенісний стіл та стіл для аерохокею під час роботи літнього дитячого табору, допомагали й іншим творчим організаціям та обдарованій молоді. Традиційними стали дитячі свята від Комбінату та додаткове облаштування дитячих майданчиків в селах Павлівської громади.

Окремої уваги заслуговує взаємодія з закладами освіти Павлівської громади, а саме школами в селах Семененкове та Нововасилівка. Їм також нещодавно було вручено спортивний інвентар, тенісні столи, інше необхідне обладнання. Найбільш згадуваними для дітей та їх батьків стала започаткована Комбінатом традиції висадки дерев під час останнього дзвоника на Алеї випускників в с. Нововасилівка. А влітку після складання всіх іспитів випускники шкіл громади отримали від Комбінату особливий подарунок – екскурсійну поїздку до м. Дніпро, де не тільки відпочили, а й ознайомились з роботою найсучаснішого в Україні металургійного заводу «Інтерпайп Сталь», відвідали діораму «Битва за Дніпро», яка є найбільшою діорамою в Україні та другою за площею в Європі та Національний центр аерокосмічної освіти молоді України. Крім того, хлопці та дівчата побували в кращих квест-кімнатах міста та зробили прогулянку по мальовничій набережній Дніпра.

Таким чином, була впроваджена система дієвого співробітництва з громадою, яка вже сьогодні дала значні переваги в буденному житті Павлівської громади, а надалі безпосередня робота підприємства призведе до збільшення в рази місцевого бюджету громади, надасть реальні можливості вирішувати завдання розвитку інфраструктури, надання нових можливостей для життя людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Біляївський Комбінат #Біляївський збагачувальний Комбінат #Олександр Вотинцев #Павлівська громада #Беляевский обоготительный Комбинат #Вільнянський Комбінат
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...