• Головна
  • Тренінг допоможе перетворити обмеження у виробництві на переваги
Новини компаній
17:00, 17 вересня 2019 р.

Тренінг допоможе перетворити обмеження у виробництві на переваги

Новини компаній
Тренінг допоможе перетворити обмеження у виробництві на переваги

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати, запрошує керівників і топ-менеджерів компаній до участі у тренінгу «Створення операційної переваги у виробництві: підхід ТОС (Теорії обмежень)». Захід, що відбудеться у Запорізькій ТПП 26 вересня, організовується ЦІПБ м. Запоріжжя за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні в рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Золоте правило Теорії обмежень – менеджменту треба впливати лише на обмеження, адже воно задає успішність організації загалом. Наприклад, завод виробляє певну кількість продукції, а операція з фарбування може обробити меншу кількість. У такому випадку система в цілому ніколи не покаже результат, більший за результат найслабшої ланки – фарбування. Теорія обмежень стверджує, що потрібно фокусуватися не на покращенні усіх складових процесу, а на елементі, який обмежує всю систему.

Мета тренінгу - надати підприємствам дорожню карту змін у виробництві за методологією Теорії обмежень задля збільшення прибутку на існуючих потужностях.

Учасники матимуть унікальну можливість ознайомитися з методиками і підходами ТОС та їх впровадження на власних підприємствах, а також отримати знання та навички, як впровадити зміни у виробництві задля збільшення прибутку без додаткових інвестицій.

Тренер - Андрій Колотов, Партнер, керівник практики ТОС Apple Consulting®, викладач kmbs зазначає:

«Ні в якому разі ТОС не зводиться до постійного забігу в пошуках вузького місця (обмеження) у виробництві. Мова йде про створення фокусуючого механізму, який дає розуміння менеджменту, на яких покращеннях краще зосередитись у першу чергу.…Теорія обмежень – це не пігулка від головного болю, яка за 10 хвилин може усунути симптом. Це системна робота з організмом, пошук та усунення кореневих причин, що викликають біль. А значить, це наполегливе та послідовне застосування 5 фокусуючих кроків ТОС».

Що це за кроки та як застосовувати на практиці систему ТОС (Теорію обмежень) дізнайтеся вже 26 вересня на тренінгу «Створення операційної переваги у виробництві: підхід ТОС» у Запорізькій торгово-промисловій палаті.

Для участі необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/92332705724354.

Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена.

Вартість участі в тренінгу «Створення операційної переваги у виробництві: підхід ТОС» становить 1500 грн. (з ПДВ) за одного учасника (з ПДВ). У вартість навчання входять інформаційно-навчальні матеріали, а також перерви на каву, обід.

Детальна інформація за тел. (061) 233-11-72, e-mail: oso@cci.zp.ua (контактна особа – Ксенія Нагорна).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...