• Головна
  • Запорожцев приглашают поучаствовать в конкурсе «Велопрацедавець 2019»
13:39, 4 серпня 2019 р.

Запорожцев приглашают поучаствовать в конкурсе «Велопрацедавець 2019»

В Запорожье впервые проводят национальный конкурс «Велопрацедавець року». Заявки принимают уже сейчас, а награждение состоится осенью. Кроме Запорожья, конкурс проводят также в Киеве, Харькове, Полтаве, Кривом Роге, Херсоне, Виннице и Одессе.

Об этом 061 рассказала координаторка в Запорожье Ирина Ярко.

Украинских работодателей приглашают поучаствовать в национальном конкурсе «Велопрацедавець 2019». Организатором конкурса на всеукраинском уровне является U-Cycle (ОО «Ассоциация велосипедистов Киева»). Локальным координатором в Запорожье является общественная организация «Спільно HUB».

Цель конкурса - развитие велосипедной инфраструктуры в городе и продвижение езды на велосипеде, в частности на работу. По словам организаторов, становясь bike-friendly, компании таким образом проявляют свою активную позицию на пути к комфортному городу.

Победу в конкурсе и Кубок «Велопрацедавця 2019» получит компания или учреждение, которые предлагают комфортные условия для сотрудников: как минимум имеют велопарковку, возможно, имеют место для переодевания и душ и вообще поощряют сотрудников ездить на велосипеде на работу. В каждом городе победителя конкурса «Велопрацедавець 2019» определяют отдельно.

Конкурс «Велопрацедавець року» поощряет работодателей создавать для сотрудников и клиентов условия, которые позволяют приезжать в офис на велосипеде. Велокультура на рабочем месте укрепляет здоровье сотрудников, снижает уровень заболеваемости, сокращает количество больничных и повышает уровень работоспособности.

Заявки на конкурс принимаются до 20 сентября по ссылке: https://forms.gle/DDkAvyonzjcYwc7VA

Награждение победителей конкурса состоится в октябре 2019 года.

В Киеве конкурс проходит в этом году в десятый раз на национальном уровне - впервые. Победителями конкурса в предыдущие годы в столице стали ИТ-компания Intellias (2018), юридическая фирма EVERLEGAL (2017), группа компаний интернет-торговли EVO.company (2016), ИТ-компании ZEO-Alliance (2015) и Luxoft (2014), медиахолдинг 1 + 1 (2013), ИТ-компании Ciklum (2012), Melexis Ukraine (2011), GlobalLogic (2010).

Условия конкурса организаторы описали так:

"1. Мета конкурсу — розвиток велосипедної інфраструктури в місті та промоція їзди велосипедом, зокрема на роботу. 

2. Заявки на конкурс приймаються з 17 липня 2019 року. Кінцевий термін прийому заявок на участь у конкурсі в Києві — 20 вересня, у Харкові — 15 серпня, у Полтаві — 20 вересня, у Кривому Розі — 20 вересня, у Запоріжжі — 20 вересня, в Одесі — 20 вересня, в Херсоні — 20 вересня, у Вінниці — 15 вересня. Кожне місто має право самостійно змінювати кінцевий термін прийому заявок. Заявку може подати будь-який працівник компанії, громадської організації, комунальної або державної установи (за згодою керівників організації або керівників підрозділу).

3. У конкурсі можуть брати участь установи та відокремлені підрозділи (склад, магазин, окремий офіс тощо) будь-якої форми власності і сфери діяльності, фактично розташовані в адміністративних межах міст України, де проводиться конкурс, а також великі населені пункти у приміській зоні міста.

4. Заявка на конкурс має містити:

4.1. назву компанії і сферу її діяльності;

4.2. адресу розташування та контактні телефони, електронну адресу;

4.3. інформацію про наявність зручностей для працівників-велосипедистів, у тому числі будь-яких з нижче вказаних:

4.3.1. велосипедної парковки, місце її розташування, охорону та нагляд над нею, її фотографію (обов’язково);

4.3.2. роздягальні чи іншого місця, де працівники можуть зберігати змінний одяг, і фото (за наявності);

4.4. інформацію про орієнтовну кількість користувачів велосипеда, які працюють у компанії та регулярно приїжджають на велосипеді на роботу;

4.5. інформацію про орієнтовну кількість працівників компанії;

4.6. інформацію про заходи з популяризації велосипеда серед співробітників компанії, якщо такі є;

4.7 ім’я та прізвище того, хто подає заявку, його посаду, контактний телефон, електронну адресу.

5. Заявку з фотографіями можна подати за посиланням: https://forms.gle/DDkAvyonzjcYwc7VA

Фото велозручностей в офісі потрібно розмістити на файлообміннику та вказати посилання на них у відповідному запитанні заявки.

6. Журі конкурсу розглядає заявки, здійснює виїзди для перевірки компаній, які увійшли в короткий список кандидатів на перемогу в конкурсі, та обирає переможця. 

7. З метою вирівнювання шансів великих і маленьких установ, що беруть участь в конкурсі, при визначенні переможців будуть враховані:

7.1. Кількість працівників, які є користувачами велосипеда, щодо загальної;

7.2. Рівень зручностей для них;

7.3. Відповідність цього рівня об’єктивним можливостям установи.

7.4. Наявність пральної машини, душу, ванної або іншого місця, де можна помитися не є обов`язковою умовою конкурсу, але додає додаткові бали.

8. Переможець конкурсу буде визначатися за рейтингом, який буде створено за результатами поїздок членів журі на об’єкти. У кожному місті переможця конкурсу буде визначено окремо за рішенням журі. 

9. Оголошення та привітання переможців конкурсу відбудеться в містах, де проводиться конкурс, у вибраний локальним координатором конкурсу день восени 2019 року, який оголошується додатково.

Найкращі роботодавці отримують дипломи, а Велопрацедавця року нагороджують спеціальною відзнакою — Кубком Велопрацедавця. Результати конкурсу буде оприлюднено через засоби масової інформації.

10. Проведення конкурсу є одностороннім актом доброї волі з боку організаторів, тому рішення журі є остаточними".

Напомним, 26 мая в Запорожье прошел масштабный "Велодень".

Читайте также:Мужчине, который вылил на девушку две кастрюли кипятка, грозит о 7 до 15 лет за покушение на убийство

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#запорожье #велосипед #вело #велопрацедавець #работодатель #бизнес
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...