Политические новости
15:00, 11 липня 2019 р.

«Аграрна партiя йде на вибори»

Политические новости

   В Запоріжжі пройшов круглий стіл, на якому презентували програмні цілі Аграрної партії України та кандидатів в народні депутати.

   Модерував процес - голова Запорізької регіональної партійної організації Ніколенко Олег Вікторович, який представив кандидатів в депутати в Запорізькій області.

   Представляти інтереси українців, які проживають у селах та невеликих містах, а також усіх українців, чиє життя безпосередньо пов’язане з українським селом від Аграрної партії будуть Олег Каліман - керівник фермерського господарства «Таврія-Скіф» (округ №81), Олександр Могилевцев - голова фермерського господарства «Алекс-2000» (округ 79), Віктор Годлевський - голова асоціації фермерів Чернігівського району (округ 78), Олександр Притула - президент Громадської організації «Всеукраїнська федерація «Спас» (округ 76) та Олександр Тиховод- керівник відділення ПАТ «Перший Український Міжнародний банк» (округ 74).

  Під час круглого столу кандидати в народні депутати, спільно із представниками аграрного бізнесу та громадських організацій, обговорювали питання продажу земель сільгосппризначення, піднімали питання розвитку інфраструктури на селі та оптимізації податкового законодавства для стимулювання та захисту українського виробника, зазначили необхідність реформування медичної галузі, фінансової та банківської сфер в Україні. Також учасники круглого столу обговорили можливі заходи, які сприятимуть досягненню миру та вирішенню військовому конфлікту на Донбасі.

  Протягом останніх десятиліть жителі сільської місцевості не мали представництва у Верховній Раді, тому проблеми села досі залишаються не вирішеними.

  Проведений круглий стіл чітко визначив, що кандидати від партії готові реалізувати свої програми та вирішувати проблемні питання виборців.

Курс Аграрної партії України спирається на традиційні духовні, моральні та правові цінності, на недоторканість приватної власності та обмеження державного втручання, на розвиток місцевого самоврядування.Як свідчать результати виборів до об’єднаних територіальних громадах, які відбулися 30 червня 2019 року, кожен третій сільський житель готовий підтримати та віддати свій голос за Аграрну партію на виборах до Верховної Ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...