• Головна
  • Нова українська школа. Оформлення класної кімнати 1 класу з фото.
Реклама
08:00, 22 травня 2019 р.

Нова українська школа. Оформлення класної кімнати 1 класу з фото.

Реклама
Нова українська школа. Оформлення класної кімнати 1 класу з фото.

Одне з основних завдань в оформленні класу НУШ – зробити friendly-простір. Так, щоб знизити рівень стресу для дітей, особливо першачків, життя яких докорінно змінюється з приходом до школи. Бажано, щоби оточуючий простір підтримував, а не народжував асоціації з казармою. І цене примха: це необхідність, зробити адаптацію до школи більш швидкою та безболісною. Крім більш гармонійних та спокійних діток (а тоді,звісно, і батьків, і вчителів), ми отримуємо більш швидкез асвоювання матеріалу. Але класна кімната для 1 класу НУШ може не тільки «заспокоювати», але й навчати. Легко, поміж грою та спостеріганням. Як відомо, це найкращій засіб засвоювання матеріалу.

Наприклад, така вінілова наклейка зі складом числа не тільки прикрасить клас, але й допоможе вивчити важливий матеріал.

Сьогодні пропонуємо вам розглянути сучасний варіант оформлення,як загальних приміщень у школі, так і оформлення класу нуш: вінілові наклейки для інтер’єру. Чому вони набули такої популярності?

Вінілові наклейки виглядають як дуже якісні малюнки фарбою на стіні, але:

  • це дешевше, ніж якісна праця художника;
  • це швидше: щоб отримати такий «малюнок» потрібнозалежно від розміру, від 10 хвилин до години;
  • миттєвий результат: до наклейки на стіні відразу можна торкатися. Тобто змінити дизайн класної кімнати можна і серед навчального року,не очікуючи канікул.

Наклейка «Дім для фотографій класу», це оригінальний засіб розташування фотографій та створення класного куточку своїми руками, а ще і створення відчуття єдності, яке так потрібно дітям (особливо у першому класі).

  • наклейки можна зняти. Вінілові наклейки не переклеюються, але зняти за потреби їх можна. Якщо вирішили, що відтепер це буде клас «хімії», наприклад, а не молодшої школи, то вам непотрібно робити ремонт, просто зі стін та меблів знімаються наклейки;
  • при всьому тому, вінілові наклейки надійно тримаються, їх можна мити, вони не бояться перепадів температур та вологості, якщо знімати потреби нема, можуть прикрашати клас чи шкільний коридор роками.


У цьому матеріалі ви бачите фото деяких ідей для оформлення НУШ за допомогою вінілових наклейок. Більш докладно про надані фото ви можете дізнатися за цим посиланням: https://www.designstickers.com.ua/shkolnaya_doska.html

Також пропонуємо вам відео, де можна знайти декілька ідей для сучасного оформлення класу, особливо для першокласників нуш.

Дякуємо за надану інформацію для статті: виробнику вінілових наклейок на стіни в Україні DesignStickers: https://www.designstickers.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...